ThomasGabriel4.0 Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 15, 2009 zdarec...zakladam tento topic, kde by mohli debatovat lidé zejmena z vychodnich cech..ja kupříkladu jsem z HK...co vy?....mohl bychom někdy udělat takovou menší párty Citovat
spide Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 15, 2009 AHOJ, psal jsem o jednu diskusi nize o akci, ktera se kona nedaleko od HK v Chotěboři na Vysočině od2.7. do 12.7.2009. Z Hradce je to neco pres hodinku cesty. Budou u nas k dispozici herni stojany s PS3, PS2 a specialni stojany s GT5 (sedadlo, volant, pedaly a velká televize). A mimo to tam bude ohromne mnozstvi dalsi zabavy. POdivej se na www.festivalfantazie.cz Citovat
ThomasGabriel4.0 Odesláno Červen 16, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červen 16, 2009 AHOJ,psal jsem o jednu diskusi nize o akci, ktera se kona nedaleko od HK v Chotěboři na Vysočině od2.7. do 12.7.2009. Z Hradce je to neco pres hodinku cesty. Budou u nas k dispozici herni stojany s PS3, PS2 a specialni stojany s GT5 (sedadlo, volant, pedaly a velká televize). A mimo to tam bude ohromne mnozstvi dalsi zabavy. POdivej se na www.festivalfantazie.cz rad bych..ale v tomhle terminu jsem na mesic v Chorvatsku Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.