adiZ Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Zdravím. Zakládám nový topic, protože ten předešlí mi lockli :lol: Bude tu moje galerie, co jsem kdy pro někoho z fóra, jen tak pro sebe a pro další dělal ;) Neříkám, že jsem nějaký grafik, to vůbec, ale snažím se aby to vypadalo alespoň trochu k světu. Přijímám requesty na sigy,avatary,loga ..;) Ukázka : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xboxmaniac Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 hmm možná bych měl zájem že bych ti poslal svojí fotku a nějak bys to spojil s hrou red faction? jakože třeba s pozadím nebo tím kladivem nebo něco takového prostě.. mohla by to být i jiná hra např. NHL 09 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Červen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 hmm možná bych měl zájem že bych ti poslal svojí fotku a nějak bys to spojil s hrou red faction? jakože třeba s pozadím nebo tím kladivem nebo něco takového prostě.. mohla by to být i jiná hra např. NHL 09 :-) :lol: ..no, deš na mě celkem rychle ..no uvidím, já spíš dělám takové ty loga "z ničeho", nemám moc rád úpravu fotek ..ale uvdíme, každopádně zatím to tady jen tak vystavuju, nechci ned něco dělat :lol: jinak díky za reakci ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 tak je to grafika na přání or what? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 rád otevíráš starý topiky? :arrow: :cross: :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 rád otevíráš starý topiky? :arrow: :cross: :bash: promin no.....nekoukam na datum obvykle....sry:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.