rysinho8 Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 hoj mam ted stahnuty firefox a kdyz spustim evropu 2 a dam radio tak mi to nehraje a pise to ze chybi zasuvny modul tak dam instalovat ale ono mi to pise ze modul je neznamy tak me zajima jakej modul nainstalovat aby mi ta evropa 2 radio slo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rysinho8 Odesláno Červen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 hoj mam ted stahnuty firefox a kdyz spustim evropu 2 a dam radio tak mi to nehraje a pise to ze chybi zasuvny modul tak dam instalovat ale ono mi to pise ze modul je neznamy tak me zajima jakej modul nainstalovat aby mi ta evropa 2 radio slo?? pls lock problem vyresen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rysinho8 Odesláno Červen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 lock pls diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rysinho8
hoj mam ted stahnuty firefox a kdyz spustim evropu 2 a dam radio tak mi to nehraje a pise to ze chybi zasuvny modul tak dam instalovat ale ono mi to pise ze modul je neznamy tak me zajima jakej modul nainstalovat aby mi ta evropa 2 radio slo??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts