Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Re-MortalRO - Ragnarok Online


Blowd

Recommended Posts

Zdravím všechny hráčky a hráče ze světa MMO,

dovolte mi, abych vám představil "znovuzrozený" projekt Re-MortalRO, projekt s cílem vytvořit stabilní herní komunitu Ragnaroku Online. Kořeny tohoto projektu sahají až do roku 2007, kdy vznikl koncept serveru, který je nadále základním stavebním kamenem pro všechny další práce. Od tohoto roku se herní projekt řadí mezi stálé "hráče" scény Ragnarok Online. Jistě jsou mezi vámi tací, kteří tuto hru neznají. Dovolte mi tedy, abych ji zde v pár slovech přiblížil.

O hře Ragnarok Online:

Ragnarok Online je hra postavená na korejské kultuře, tudíž je v ní obsaženo především anime. Pokud na tento způsob výtvarného smýšlení nejste přivyklí, garantuji vám, že se s ním sžijete velmi brzy. Celková nálada hry je velice odlehčená, optimismus čiší na každém rohu. V dnešní době je to více než dobře – člověk si v takovém prostředí příjemně odpočine. Nicméně naleznete zde i taková místa, která vám naženou husí kůži. Vaše postava si může vybrat z více než 30 povolání, přičemž každé z nich používá některé ze stovek různých dovedností, brnění, zbraní, lektvarů, karet a dalších artefaktů. Každá postava má šest statů, tj. atributů (str,agi,vit,int,dex a luk), které ovlivňují vlastnosti vaší postavy tak, že je možné udělat i dvě a více rozdílné postavy stejného povolání.

O projektu Re-MortalRO:

Projekt Re-MortalRO je samozřejmě postaven na pravidelném aktualizování herního emulátoru. To realizačnímu týmu umožňuje velkou flexibilitu a možnosti, jak řešit všelijaké problémy herního systému nebo přinášet spoustu novinek, které zpestří obzory každého hráče. Tato nesporně důležitá vlastnost serveru je doplněna vlastními obohaceními; na server jsou průběžně přidávány unikátní projekty, které nikde jinde nenajdete. Hlavní směr, kterým se projekt ubírá a kam směřují vlastní customizace, je směr PK (Player Killing). Obecná snaha realizačního týmu je ucelit hráče do part nebo guild, které tím získají větší jistotu a bezpečí ve světě Ragnaroku. K PK systému můžeme přičíst také honor body a možnost získavat honosti před jména. V této hře je to jistě nevídaná novinka. Dále tu máme velkolepé RP eventy, které zde vyplňují mezeru mezi všemi možnostmi, jak se přispůsobit nejrůznějším potřebám hráčů.

Základní informace o projektu:

- Emulátor eAthena

- Pravidelná aktualizace jádra a databáze

- Rate: 7/7/5 (base/job/drop) + sobotní navýšení

- Maximální Base level 99, Job level 70, Staty 99

# Velkolepé eventy v RP

# Vlastní spolky a cechy

# Vlastní Dungeon s našimi itemy

# Oficiální Battlegroundy

# Hunt spolek

# Originální možnost chatem komunikovat s bankou, se skladem, či se warpovat

# EXP questy

# War of Emperium II

# České herní prostředí

a mnoho dalších unikátních projektů, které naleznete na wikipedii

Pokud bychom v tomto článku měli rozebrat, co vše tento projekt je schopen hráči nabídnout, bylo by to dlouhé povídání, snad i na několik kapitol. Veřím, že tento článek vzbudil alespoň u někoho trochu zájmu o tuto hru, či dokonce o tento speciální projekt Re-MortalRO, který se nově spouští 1.7.2009. Nakonec zde uvedu odkazy na web a další zajímavé věci.

web:

http://www.re-mortalro.net

forum:

http://www.re-mortalro.net/forum

SPECIÁLNÍ trailer vydaný k opětovnému otevření projektu:

intro:

wiki:

http://www.re-mortalro.net/wiki

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu