^ToMmY^ Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Cau mam SP na iphonu svítí bíle je teda jen 1 ale je vcelku videt. Co myslíte reklamace nebo neco ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Myslim, že na reklamaci jich musí bejt víc (třeba u PSP ti uznaj reklamaci až když jich máš 5) asi s tim nic neuděláš. Taky mam jeden :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 S tim nic neudelas. Leda: prodat nebo novej displej.. ani jedno se nevyplati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Ja mam tiez a nevadi mi to... Staci na to nemyslet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Belomin Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 mne takle spadlo PSP z metru a mel sem 4 (DEAD) pixely ale dys mi spadlo podruhe tak pixely zas obzivly a slapaj jak maj nemam ani jeden :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Ja mam tiez a nevadi mi to... Staci na to nemyslet :D Přesně tak ! :D...je lepší na ten displej vubec nekoukat a nezjistovat kdejaky skrabance, protoze pak o nich vis, a je to tak 100x horsi ! :D ....strange :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortus Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 pouzi app na "masaz" toho pixelu...mozno pomoze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 S těmi pixely se nějak roztrh pytel.:cheesygrin: Rozhodně to zkus, nic tím nezkazíš. Já jsem byl reklamovat tu gps a vzali mi ji. Teď čekám, jestli mi ji uznají v Holandsku. btw: zkus se kouknout na netu jak to má Iphone s pokaženými pixely. U té mé gps psali, že by to měli i s jednou.:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.