^ToMmY^ Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 16, 2009 Cau mam SP na iphonu svítí bíle je teda jen 1 ale je vcelku videt. Co myslíte reklamace nebo neco ? Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 16, 2009 Myslim, že na reklamaci jich musí bejt víc (třeba u PSP ti uznaj reklamaci až když jich máš 5) asi s tim nic neuděláš. Taky mam jeden :( Citovat
Anonymous_ Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 16, 2009 S tim nic neudelas. Leda: prodat nebo novej displej.. ani jedno se nevyplati Citovat
Zekeasakura Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 18, 2009 Ja mam tiez a nevadi mi to... Staci na to nemyslet :D Citovat
Belomin Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 18, 2009 mne takle spadlo PSP z metru a mel sem 4 (DEAD) pixely ale dys mi spadlo podruhe tak pixely zas obzivly a slapaj jak maj nemam ani jeden :D Citovat
au! Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 18, 2009 Ja mam tiez a nevadi mi to... Staci na to nemyslet :D Přesně tak ! :D...je lepší na ten displej vubec nekoukat a nezjistovat kdejaky skrabance, protoze pak o nich vis, a je to tak 100x horsi ! :D ....strange :D Citovat
Mortus Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 18, 2009 pouzi app na "masaz" toho pixelu...mozno pomoze Citovat
AlexXx Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 19, 2009 S těmi pixely se nějak roztrh pytel.:cheesygrin: Rozhodně to zkus, nic tím nezkazíš. Já jsem byl reklamovat tu gps a vzali mi ji. Teď čekám, jestli mi ji uznají v Holandsku. btw: zkus se kouknout na netu jak to má Iphone s pokaženými pixely. U té mé gps psali, že by to měli i s jednou.:roll: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.