masterblaster Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Ahoj, mám monitor 22" WIDE a když tam dám 1/2 HD tak se mi obraz jako kdyby zcvrkne...mám to připojeno přes VGA, jde to nastavit tak aby to bylo přes celou obrazovku? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kousalik Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Ahoj, mám monitor 22" WIDE a když tam dám 1/2 HD tak se mi obraz jako kdyby zcvrkne...mám to připojeno přes VGA, jde to nastavit tak aby to bylo přes celou obrazovku? Díkyasi si zkoušel na ovládacím panelu toho LCD panelu zmáčknout tlačítko (zřejmě Auto) pro zarovnání obrazu, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 masterblaster Odesláno Červen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 jo zkoušel a nastaví se to pro 1680*1050 nebo jak to je ale je to furt stejné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raichy Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Tak na tuhle otázku existuje jednoduchá odpověď. Veškerý Xbox 360 soft je designován pro zobrazení na TV, tzn. v 16:9, kdežto tvůj 22" monitor je 16:10, proto když si nastavíš 1680x1050, musí se přidat nahoru a dolů černé pruhy, aby nebyl obraz roztáhlý. Prostě jako když si pustíš širokoúhlej film. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Amper Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 ja mam uplne stejny problem,nejde to nejak obejit? nebo proste musim furt hrat na nozsim rozliseni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červen 18, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Odpoved je nad tebou , pokud nerozumis tomu ze mas monitor 16:10 a hry jsou v 16:9 tak to asi nemas v hlave v poradku... Na monitoru 16:10 to bude bud s cernymi pruhy nahore a dole , priblizene (orezane ze stran) a nebo zcvrknuty . Zalezi na kazdem monitoru jak se k tomu postavi a nebo jak si jej uzivatel nastavi . Jinak tema o zapojeni monitoru a TV zde je , takze lock... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
masterblaster
Ahoj, mám monitor 22" WIDE a když tam dám 1/2 HD tak se mi obraz jako kdyby zcvrkne...mám to připojeno přes VGA, jde to nastavit tak aby to bylo přes celou obrazovku? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts