Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

ipod touch otazky

emosss

Recommended Posts

ahojik takez mam tu par otazecek:D budu rad za odpovedi

1. do konce tydne mi pride ipod touch s jb, jak nahrat stazene hry?

2. filmy se davaji v mp4 nejak prevedene jako pro psp? zmena rozliseni???

3. vim ze 1. generace nema reprak, pojedou zvuky z her ve slluchatkach?

4. jak je to s tim itunes? co vse potrebuju abych se tam dostal?

5. vas nazor na tento strojecek? (vymenil sem ho za psp slim s cfw:D)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1. Jailbreak je naprosto jednoduchcej, do PM ti hodim odkaz na TUT jak na to (dělal jsem sám :D)

2. Rozlišení je 480x320, používají se různý konvertory, zase v PM

3. Ano, zvuky pojedou do sluchátek

4. Potřebuješ akorát kabel :D a iTouch+iTunes, naprosot jednoduchý, když si to zkusíš, tak uvidíš :)

5. No za PSP bych neměnil (Rád si zahraju :D), samozdřejmě se hry na iTouch nemůžou rovnat s hrama na PSP. Já mam oboje a iTouch mam skoro pořád v kapse, poslouchám skoro všude, nikdy jsem se s tim nenudil :D

Odkaz ke komentáři

1. http://ipa.smajl.eu/guides/

2. Rozliseni je 320*480

3. Pojedou

4. viz 1.

5. Ja vymenil Fat bez zaruky za iPod touch 2G 8GB rok a pul v zaruce takze nic moc :)

diky moc a jde to nejak bez wifi netu? ja nemam wifi a nwm kde ho hledat

1. Jailbreak je naprosto jednoduchcej' date=' do PM ti hodim odkaz na TUT jak na to (dělal jsem sám :D)

2. Rozlišení je 480x320, používají se různý konvertory, zase v PM

3. Ano, zvuky pojedou do sluchátek

4. Potřebuješ akorát kabel :D a iTouch+iTunes, naprosot jednoduchý, když si to zkusíš, tak uvidíš :)

5. No za PSP bych neměnil (Rád si zahraju :D), samozdřejmě se hry na iTouch nemůžou rovnat s hrama na PSP. Já mam oboje a s iTouch mam skoro pořád v kapse, poslouchám skoro všude, nikdy jsem se s tim nenudil :D[/quote']

ok az pride pisnuu ti kvuli tem odkazum ok?

Odkaz ke komentáři

1) a) pokud s JB, tak jednoduse stahnes .ipa hru a hodis do iTunes a pri syncu ji budes mit v iPodu

b) cydia & installous

c) iPa games - sleduj informace na webu a navod, staci mit download plugin do safari a Installouse a muzes jednoduse instalovat primo z webu ipa.smajl.eu

2) jo, je treba je zkonvertovat do mp4, pro rozliseni iPodu - postup stejny jako prevod pro PSP, jen jine rozliseni

3) ve sluchatkach pojedou, nebo si na dealextreme.com muzes asi za 2kila koupit externi (solidni) reprak - doporucuji

4) iTunes stahnes, nainstalujes, spustis a jsi v nem :lol: (potrebujes tedy PC, v lepsim pripade internet a misto na HDD)

5) neni spatny, ale za PSP bych nemenil.. hry na tom dost rychle omrzi a pro hudbu se me zatim zda lepsi iPod Classic - za ktery jsem iPod Touch 1g (skoro) vymenil ja :)

Odkaz ke komentáři

ok diky vsem uz mam itouche doma:) jinak este musim pockat 10 dnu na novej digitizer:( mrte se tesim... ps: jde nak ovladat touch bez digitzeru? on tam ani neni namontoovanej:D

edit: jelikoz sme s michalem byli domluveni ze mi posle ipod s rosekanym digitarizerem a ze koupi a posle new a ja si to jen vymenim tak je vse ok ale nez mi pride ten new digitizer na tom lepeni zustaly ulomky skel... jak to z toho dostat? jinak tan nedam ten novej... mam to nejak odrkrabat? je to nahore a dole u HOME

Odkaz ke komentáři

digitzer?

digitarizer?

digitizer?

to je co :lol: .... iPod Touch sa ovlada prstom ^_^

Taky jsem si to řikal, po chvilce googlevání jsem došel k závěru, že je to ta dotyková plocha :D

No a iPod se ovládá jen dotykem (až na HOME a POWER, můžeš ho jen zapnout a nebo vypnout), budeš si muset počkat na nový sklíčko :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu