emosss Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 ahojik takez mam tu par otazecek:D budu rad za odpovedi 1. do konce tydne mi pride ipod touch s jb, jak nahrat stazene hry? 2. filmy se davaji v mp4 nejak prevedene jako pro psp? zmena rozliseni??? 3. vim ze 1. generace nema reprak, pojedou zvuky z her ve slluchatkach? 4. jak je to s tim itunes? co vse potrebuju abych se tam dostal? 5. vas nazor na tento strojecek? (vymenil sem ho za psp slim s cfw:D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 1. http://ipa.smajl.eu/guides/ 2. Rozliseni je 320*480 3. Pojedou 4. viz 1. 5. Ja vymenil Fat bez zaruky za iPod touch 2G 8GB rok a pul v zaruce takze nic moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 1. Jailbreak je naprosto jednoduchcej, do PM ti hodim odkaz na TUT jak na to (dělal jsem sám :D) 2. Rozlišení je 480x320, používají se různý konvertory, zase v PM 3. Ano, zvuky pojedou do sluchátek 4. Potřebuješ akorát kabel :D a iTouch+iTunes, naprosot jednoduchý, když si to zkusíš, tak uvidíš :) 5. No za PSP bych neměnil (Rád si zahraju :D), samozdřejmě se hry na iTouch nemůžou rovnat s hrama na PSP. Já mam oboje a iTouch mam skoro pořád v kapse, poslouchám skoro všude, nikdy jsem se s tim nenudil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Červen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 1. http://ipa.smajl.eu/guides/2. Rozliseni je 320*480 3. Pojedou 4. viz 1. 5. Ja vymenil Fat bez zaruky za iPod touch 2G 8GB rok a pul v zaruce takze nic moc :) diky moc a jde to nejak bez wifi netu? ja nemam wifi a nwm kde ho hledat 1. Jailbreak je naprosto jednoduchcej' date=' do PM ti hodim odkaz na TUT jak na to (dělal jsem sám :D)2. Rozlišení je 480x320, používají se různý konvertory, zase v PM 3. Ano, zvuky pojedou do sluchátek 4. Potřebuješ akorát kabel :D a iTouch+iTunes, naprosot jednoduchý, když si to zkusíš, tak uvidíš :) 5. No za PSP bych neměnil (Rád si zahraju :D), samozdřejmě se hry na iTouch nemůžou rovnat s hrama na PSP. Já mam oboje a s iTouch mam skoro pořád v kapse, poslouchám skoro všude, nikdy jsem se s tim nenudil :D[/quote'] ok az pride pisnuu ti kvuli tem odkazum ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 1) a) pokud s JB, tak jednoduse stahnes .ipa hru a hodis do iTunes a pri syncu ji budes mit v iPodu b) cydia & installous c) iPa games - sleduj informace na webu a navod, staci mit download plugin do safari a Installouse a muzes jednoduse instalovat primo z webu ipa.smajl.eu 2) jo, je treba je zkonvertovat do mp4, pro rozliseni iPodu - postup stejny jako prevod pro PSP, jen jine rozliseni 3) ve sluchatkach pojedou, nebo si na dealextreme.com muzes asi za 2kila koupit externi (solidni) reprak - doporucuji 4) iTunes stahnes, nainstalujes, spustis a jsi v nem :lol: (potrebujes tedy PC, v lepsim pripade internet a misto na HDD) 5) neni spatny, ale za PSP bych nemenil.. hry na tom dost rychle omrzi a pro hudbu se me zatim zda lepsi iPod Classic - za ktery jsem iPod Touch 1g (skoro) vymenil ja :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Červen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 jinak jak poznam kterej touch mam? 1g je prvni generace a 2g durah? asi jo co ?Xd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 2.generace ma na boku tlacitka (2), 1. generace nema na boku nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Jednosuše 1G nemá vlevo ovládání hlasitosti , a repráček <^KeNnY^> byl rychlejší :) a kingondra007 neumí číst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 A taky 1 gen nema reprak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Červen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 ok a jak je to s vahou?:) lehi nez k750i bo tezsi?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 K750i 99 g , iTouch 120 g to snad není tak těžký najít ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Červen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 ok diky vsem uz mam itouche doma:) jinak este musim pockat 10 dnu na novej digitizer:( mrte se tesim... ps: jde nak ovladat touch bez digitzeru? on tam ani neni namontoovanej:D edit: jelikoz sme s michalem byli domluveni ze mi posle ipod s rosekanym digitarizerem a ze koupi a posle new a ja si to jen vymenim tak je vse ok ale nez mi pride ten new digitizer na tom lepeni zustaly ulomky skel... jak to z toho dostat? jinak tan nedam ten novej... mam to nejak odrkrabat? je to nahore a dole u HOME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 digitzer? digitarizer? digitizer? to je co :lol: .... iPod Touch sa ovlada prstom ^_^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 digitzer?digitarizer? digitizer? to je co :lol: .... iPod Touch sa ovlada prstom ^_^ Taky jsem si to řikal, po chvilce googlevání jsem došel k závěru, že je to ta dotyková plocha :D No a iPod se ovládá jen dotykem (až na HOME a POWER, můžeš ho jen zapnout a nebo vypnout), budeš si muset počkat na nový sklíčko :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.