Montrey Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 taky vydává váš xbox při hraní her z dývka takovej škrábavej zvuk? nevíte čím to je? jak tomu zamezit... zkoušel jsem na stojáka na ležáka a nic :( už fakt nevím docela mě to štve... bojím se že mi to zničí Fable 2 :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 nech si zklalibrovat laser možná by to i pomohlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nechda Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Myslíš tenhle zvuk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Montrey Odesláno Červen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Myslíš tenhle zvuk? SDLbCEROADg no moc podobný to tomu není, ale je to možný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nechda Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Jestli to je ono, tak to je v pořádku, to jezdí jenom ta hlavička.:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Baltazar1468623462 Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Me to taky dela, sem zvylky na ticho (mel sem ps3) a todle je fakt takove divne,ze mam strach, aby se to nerozletelo xD btw: ten zvuk mi pripomina jehlickovou tiskarnu xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nechda Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Jehličkovou tiskárnu? :cheesygrin: Tak takovej sound mám když spustim XBOX a mechanika se rozjíždí. Potom je to ok. 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Litny Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 to je v pohodě dělá to skoro všem myslím jinak si kup hdd to ti to potom čte jenom načítání her takže to skoro nejde slyšet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sheva Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Jestli chceš ticho musíš koupit HDD... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Montrey
taky vydává váš xbox při hraní her z dývka takovej škrábavej zvuk? nevíte čím to je? jak tomu zamezit... zkoušel jsem na stojáka na ležáka a nic :( už fakt nevím docela mě to štve... bojím se že mi to zničí Fable 2 :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts