mikk Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 tak se mě podařilo asi bricknout wii. Po updatu se mě už nerozjede jen je černá obrazovka. Co jsem se dočetl, má pomoci SaveMII Má někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Misto saveMii se da pouzit i ovladac z GameCube... (nejsem si ted presne jisty ale urcite na nem musis pri startu wii drzet vsechny smerove klavesy zmacknute a jeste myslim neco k tomu) Nemam to ozkousene ale jestli mas tenhle ovladac tak proc to nezkusit... Jinak samozrejme pokud je v zaruce a nemas v nem chip tak doporucuju odnest na reklamaci :) ze proste po update to nejede :-D doporucuju hrat co nejvetsiho debila protoze pak maji malo otazek :-D Jinak pak napis jak se ti to povedlo rozdychat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mikk Odesláno Červen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 gamepad jsem už zkusil. záruka bohužel nehrozí Objednal jsem tedy z austrálie savemii tak uvidím,jinak mám hezké bílé těžítko. Jinak update byl ze hry stejného regionu tedy pal , konzole po dovngradu ze 4.0 tak si na to dejte bacha8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Dobre vedet... jinak co to byla za hra? Az ti prijde SAVEMII dej vedet... jsem zvedavy jestli to dokaze nahodit... a kdyz tak neni od veci znat nekoho kdo ho ma pripadne odproda ;) Myslim ze v dnesni dobe je idealni prejit na 4.0E... pak tam hodit hack a dal pouzivat... dokud neprijdou s 4.1 :) (sam mam porad 3.1E) :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mootoo Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 Pošli mi ho ,buď ho odkúpim ,alebo ti ho opravím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mikk Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 tak savemii nepomohlo stale nic ,wii jde zapnout wiimotem,tak vadný BT modul to nebude. u savemii svítí jen červená dioda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mootoo Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 Bez chipu to nespravíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mikk Odesláno Červenec 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 mam tam DC2 od kanalizatora ,jak si nabízel opravu mapiš prosím PM s podrobnostmi s určitě se domluvíme.ndíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mikk Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 dá někdo tip na solidní servis který by byl schopen tohle opravit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mikk
tak se mě podařilo asi bricknout wii.
Po updatu se mě už nerozjede jen je černá obrazovka.
Co jsem se dočetl, má pomoci SaveMII
Má někdo zkušenost?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.