Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Star Wars Lethal Alliance problém s funkčností

SonySmith

Otázka

Ahoj lidi, zrovna řeším nepřijemný problém se hrou Star Wars Lethal Alliance. Problém se týká sekání videí, je to znát u každého videa, hned od prvního. Nejdřív jsem měl stažené .iso a kvůli tomu mému problému jsem zkusil stáhnout i jiný release, a ouha, stále se nic nezměnilo, tak jsem se rozhodl koupit originálku a k mému udivení je problém stále stejný. Hru jsem zkoušel i na kamarádově pspčku a jemu se to taky sekalo. Oba jsme měli CFW4.01M33-2. Jsem zase projednou zoufalý a nebyl jsem schopen nalést řešení, tak vás tu všechny na kolenou prosím o pomoc :wohow:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Díky za tip... jen se bojím updatu firmware a nevím, jestli má nějaký smysl updatovat na 5.00M33-6 a taky abych něco nepokazil, flashovat opravdu neumim. Každopádně to kartou nebude, když mi to nešlo i s originálního UMD, takže bych potřeboval vědět v čem by to ještě mohlo být, jak si psal o nějakém tom nastavení.

Odkaz ke komentáři

• 0

Kmitočet psp tam mám 333/166Mhz a zkoušel jsem všechny možnosti v UMD Iso Mode a bohužel žádná změna. Hold budu muset jednu hru oželet. Samozřejmě hra sama osobě funguje, jen ve videích je problém a dokonce jsem si všiml, že se seká i logo "Unreal Technology", které nabíhá před hlavním menu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu