Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

SMSky pro studenty už u Vodafonu nebudou zadarmo - pokec + jak to budete řešit

ice22222

Recommended Posts

Mobilní operátor Vodafone téměř po dvou letech ukončí nabídku SMS Gratis, která studentům umožňovala posílat bezplatné SMS výměnou za reklamní sdělení. Místo ztrátové služby mladým začal nabízet mobilní internet a speciální balíček s kreditem volání.

Víc...

-----------------------------

tak toto me teda naštvalo a myslím že nebudu tady z fóra jediný... asi budu hledat novou alternativu... pokud je pravda že studentum dají datové připojení za 89Kč, tak pujdu asi do toho a opět se vrátím k java aplikaci OSKÁREK, která sms zdarma posílá přes intervetové sms portály a platí se pouze přenesená data (cca 20 halířů za sms) - takže by se vlastně neplatilo nic kdybych měl tento datový paušál.

Vaše názory a nebo postřehy k této věci?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja to budu resit tak, jak uz to nejakej mesic - od doby, co VDF zrusil smsgratis pres vodafone live! (na netu je hafec diskusi o tom, pise to porad "prazdna zprava") - resim. A to tak, ze posilam sms za prachy (s tim mozna Vdf pocital, presel jsem k Vdf od TMO jen kvuli sms gratis) a obcas po netu (kdyz to tak nehori) - kterej si kazdej mesic na mobilu platim.

Odkaz ke komentáři

Tak toto mě docela naštvalo, ale je pravda, že peněz mi to ušetřilo nespočet, takže stěžovat si taky nemůžu. Je to smůla, ale sám sem si předtím říkal kolik lidí si díky reklamě v sms vodafone gratis něco koupí. Mně osobně se tam ani poslední dobou (půl roku) žádné nezobrazovali, tak nevím. Ale chápu, že to Vodafonu moc nevydělávalo.

A budu to řešit asi tak, že začnu platit za sms a trochu to omezím...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu