ice22222 Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Mobilní operátor Vodafone téměř po dvou letech ukončí nabídku SMS Gratis, která studentům umožňovala posílat bezplatné SMS výměnou za reklamní sdělení. Místo ztrátové služby mladým začal nabízet mobilní internet a speciální balíček s kreditem volání. Víc... ----------------------------- tak toto me teda naštvalo a myslím že nebudu tady z fóra jediný... asi budu hledat novou alternativu... pokud je pravda že studentum dají datové připojení za 89Kč, tak pujdu asi do toho a opět se vrátím k java aplikaci OSKÁREK, která sms zdarma posílá přes intervetové sms portály a platí se pouze přenesená data (cca 20 halířů za sms) - takže by se vlastně neplatilo nic kdybych měl tento datový paušál. Vaše názory a nebo postřehy k této věci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Tak to mě štve. Používám tuto službu od začátku a už jsem si na ni zvykl. O tom jsem neměl ani páru, že to chcou zrusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 vsak to se na netu objevilo dneska... taky to pouzivam od zacatku... ten den co to tehdy vyslo v Mlade Fronte tak sem si to zaridil... moc sme si toho neuzili no:( ale penez to usetrilo dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 to tady nikdo nema smsgratis? jak to budete resit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Ja to budu resit tak, jak uz to nejakej mesic - od doby, co VDF zrusil smsgratis pres vodafone live! (na netu je hafec diskusi o tom, pise to porad "prazdna zprava") - resim. A to tak, ze posilam sms za prachy (s tim mozna Vdf pocital, presel jsem k Vdf od TMO jen kvuli sms gratis) a obcas po netu (kdyz to tak nehori) - kterej si kazdej mesic na mobilu platim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 Tak toto mě docela naštvalo, ale je pravda, že peněz mi to ušetřilo nespočet, takže stěžovat si taky nemůžu. Je to smůla, ale sám sem si předtím říkal kolik lidí si díky reklamě v sms vodafone gratis něco koupí. Mně osobně se tam ani poslední dobou (půl roku) žádné nezobrazovali, tak nevím. Ale chápu, že to Vodafonu moc nevydělávalo. A budu to řešit asi tak, že začnu platit za sms a trochu to omezím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masterblaster Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 budu to resit tak, ze mam internet zdarma do konce roku takze to budu posilat z netu a pak nevim asi normalne za prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 SMS GRatis mám od včerejška a operátorka mě na nic neupozornovala.... , icq , kde si to slyšel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 bylo to na novinkach cz... v prvnim postu je na ne odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 taky me to stve ale jinak jsem usetril hafo pouzivam to od zacatku a dene napisu tak 20-50 sms takze to bylo dobry.-d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.