Falcon Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Nevíte někdo jak se dá dát zbraň do pravý ruky něják se mi to buglo a nejde mi to přenastavit strašně mě to sere pls help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Nevíte někdo jak se dá dát zbraň do pravý ruky něják se mi to buglo a nejde mi to přenastavit strašně mě to sere pls help zkoušel jsi přeinstalovat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Falcon Odesláno Červen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 jj ale nic hrozně mě to sere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 Odinstaluj CS , a potom pomocí nějaký cleaneru smaž i registry a naistaluj znova , nebo do jiné složky a mělo by to jít ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Falcon Odesláno Červen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 zkusim zatim thanks eště napíšu jestli to vyšlo xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adiZ Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 ty víš jak to přenastavit, ale nejde ti to, nebo nevíš jak to máš udělat ? :lol: pokud to víš a nejde, tak pomůže smazání všech patchů, celé hry a opětovné nainstalování, nebo instalace jiné verze hry ;) Může to být třeba špatná instalačka .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 skoušels to nastavení ? Options -> Multiplayer -> Advaced.. -> Weapon Aligment -> nastavit na Right Handed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Na starým PC mi to taky nešlo. Ani kámošovy, každopádně to zkus udělat podle rad ostatních. Ale i v tý levý se to dá přežít :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Falcon Odesláno Červen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Jo tak už to mam, věděl sem jak se to přenastavuje ale nereagovaloto no tak sem to odinstaloval nainstaloval jinam a nic no a potom sem si nastavil grafiku na 1300x1500 myslim a D3D no a šloto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ScH0ll_kIll3r Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Nechápu jak někdo může hrát v pravý ruce, vždyť to je uplně hrozný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Falcon Odesláno Červen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 eště něco neni náho dou novej nonsteam na 1.6 protože ten nosteam staženej z porshe.cz tak tam neni žádněj server tak jestli je tak sem napíšt pls adresu kde ho stánu dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 ted upuju novou verzi od DZ v. 40 má i nový protocol 48 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Falcon Odesláno Červen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 a kde jí stáhnu napiš sem pls http adresu Thanks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 stačí jak dáš opengl (nebo myslím že i D3D) hlavně nenechávej software tak jde jenom v levý ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Falcon
Nevíte někdo jak se dá dát zbraň do pravý ruky něják se mi to buglo a nejde mi to přenastavit strašně mě to sere pls help
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.