Kudli3 Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 Chtel jsem se zeptat proc se mi nezobrazujou nektery hry v psp :| . Dal jsem na kartu hru do slozky iso, dal jsem jich tam asi 5 a zobrazila se mi jen jedna :| NEvite cim to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 Mas ich v pripone ISO/CSO?! .dax tam by nemoze... a potom mas nejake CF? Hlavne od 3.00 vyssie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kudli3 Odesláno Duben 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 no bylo to na 3,03oec a koncovky to ma takovy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stanner Odesláno Duben 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2007 Tohle mne to taky dela.. Mam taky 3.03 oe. Nevim, co s tim.. Treba pomuze uprgrade? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kudli3 Odesláno Duben 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2007 NO tak ja mel 3.10oe-a´ a na tom to prave neslo tak jsem udelal dg na 3.03oe-c a taky nic a nakonec jsem bricknul :( :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pablo15 Odesláno Duben 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2007 Kudli3: Hele máš ICQ??? Já ti kdyžtak písnu na ICQ mam stim zkušenost koupil jsem fake pam.kartu od PSPCKARE a nešlo mi to jak mělo!! TAk se ozvy moje ICQ je kdyžtak 275603080 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mleako Odesláno Duben 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2007 nemáš moc dlouhý názvy některejch her? mě se to teď stalo u marvel nemesis. zkopnul sem to na kartu a ten soubor měl šíleně dlouhý méno a na kartě se mi objevili dvě hry místo 10ti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kudli3
Chtel jsem se zeptat proc se mi nezobrazujou nektery hry v psp :| . Dal jsem na kartu hru do slozky iso, dal jsem jich tam asi 5 a zobrazila se mi jen jedna :| NEvite cim to je?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts