Kudli3 Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 Delal jsem downgrade na fw 1.50, a pri 87% mi to napsalo PANIC Error. A kdyz to zapnu nabehne mi tam Sonycomputer eter... To uz je asi brickly ze? Nebo nevite co stim delat? Protoze jinak mi nezbyde nic jinyho nez prodat na dily.. :'( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kudli3 Odesláno Duben 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 up Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 jakou máš barvu toho psp??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kudli3 Odesláno Duben 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 Cernou :| Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kudli3 Odesláno Duben 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 Up- Muzete mi nekdo dat nakou radu co stim? Treba zajit do sony shopu, a zeptat se jich na neco? Nebo mod chip ?? Nebo nevim napiste prosim kdyz tak na ICQ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 to je škoda...kdyby si měl white tak bych koupil přední i zadní kryt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LURT2 Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 to je škoda...kdyby si měl white tak bych koupil přední i zadní kryt... tys mu teda pomohl misto toho aby si mu rekl co se stim da apon neco delat... tak uz mu to chces rozprodawat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 flY1 Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 Naběhne ti Sony Computer a pak se to sekne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 z jakýho fw si dělal downgrade? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 to je škoda...kdyby si měl white tak bych koupil přední i zadní kryt... tys mu teda pomohl misto toho aby si mu rekl co se stim da apon neco delat... tak uz mu to chces rozprodawat já už jsem takovej...a tohle v sony vezmou???vždyt to jako přepisuje pamět ne...na to by měli přijít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kudli3 Odesláno Duben 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 NO prave zajdu tam a zkusim to zapenize.. Jinak delal jsem to z 3,03oec na 1.50.. a bylo to uz na 87% takze rm uz asi nepujde. Ani nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VINC Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 Hele jestli ti nabehne sony logo tak to nemze bejt brick ne? Brick jenom blikne zelena a nic. Buh vi co si delal. Taky nechapu tu hlasku PANIC error, si z tebe nekdo dela prdel, kdybys to bricknul tak to jenom se sekne, nepise zadnou chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VINC Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 NO prave zajdu tam a zkusim to zapenize.. Jinak delal jsem to z 3,03oec na 1.50.. a bylo to uz na 87% takze rm uz asi nepujde. Ani nejde. Boze ty si jarmil, tak to mas recovery ne? To si v suchu.EDIT: vlastne asi ne, tos to asi premazal tim 1.5. Tak ja nevim. Proc si to proboha menil na 1.5 EDIT2: kdyz zapinas psp a drzis pri tom pravy tlacitko nabehne ti recovery? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kudli3 Odesláno Duben 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 Jo drzim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 no a co???neběhne ti recovery??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kudli3 Odesláno Duben 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 Nenabehne, jinak bych asi nepsal ze mi recovery nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzunk Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 mno tak estli mas zaruku tak jim to do sony pste posli postou ja to brick pri uprave xmb a moje psp sem poslal do sony a vse v poho uz se veze na slovensko do ty jejich opravny hlavne neriej zes to udelal pri DG rikej jako ze se ti to podelalo pri updatu a mluv jako totalni lama pak to moc nezkoumaj teda myslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sten Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 uz sem to sin probiral na ICQ .. myslim ze jedine co muze jit tak do servisu :-| Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kudli3 Odesláno Duben 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 No, zaruku nemam.. prave proto jsem psal ze za penize, proste tam zajdu a reknu ze mi to pri udpadu udelalo toto.. jestli to jde nak zpravit. Nemusim to posilat do pryc, protoze to mam kousek od skoly sony shop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kudli3 Odesláno Duben 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 A co treba mod chip? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VINC Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 Modchip je sebevrazda nainstalovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dolik Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 A co třeba new základku? :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rybak.d Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 Pres modchip to jde spravit urcite . Je ale docela drahej a je docela slozita instalace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rybak.d Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 A co třeba new základku? :lol: Zakladka by taky pomohla je tady : http://www.wisoft.sk/index.php?page=info&item=391 To je ale asi spis lepsi koupit chip a sverit v nekomu kdo to bude umet naistalovat nebo rovnou novy Psp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sten Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 jj podle me nejlepsi reseni prodat po dilech a koupit jine .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sten Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 jj podle me nejlepsi reseni prodat po dilech a koupit jine .. a nebo koukni na ebay .. tam byli desky mam pocit za 2 tis ? nevim na 100% .. abych ti nekecal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kudli3
Delal jsem downgrade na fw 1.50, a pri 87% mi to napsalo PANIC Error. A kdyz to zapnu nabehne mi tam Sonycomputer eter... To uz je asi brickly ze? Nebo nevite co stim delat? Protoze jinak mi nezbyde nic jinyho nez prodat na dily.. :'(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
28 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts