Kudli3 Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2007 Delal jsem downgrade na fw 1.50, a pri 87% mi to napsalo PANIC Error. A kdyz to zapnu nabehne mi tam Sonycomputer eter... To uz je asi brickly ze? Nebo nevite co stim delat? Protoze jinak mi nezbyde nic jinyho nez prodat na dily.. :'(
0 Kudli3 Odesláno Duben 2, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Duben 2, 2007 Up- Muzete mi nekdo dat nakou radu co stim? Treba zajit do sony shopu, a zeptat se jich na neco? Nebo mod chip ?? Nebo nevim napiste prosim kdyz tak na ICQ!
0 hrdas Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2007 to je škoda...kdyby si měl white tak bych koupil přední i zadní kryt...
0 LURT2 Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2007 to je škoda...kdyby si měl white tak bych koupil přední i zadní kryt... tys mu teda pomohl misto toho aby si mu rekl co se stim da apon neco delat... tak uz mu to chces rozprodawat
0 flY1 Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2007 Naběhne ti Sony Computer a pak se to sekne?
0 Kinder Master King Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2007 z jakýho fw si dělal downgrade?
0 hrdas Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2007 to je škoda...kdyby si měl white tak bych koupil přední i zadní kryt... tys mu teda pomohl misto toho aby si mu rekl co se stim da apon neco delat... tak uz mu to chces rozprodawat já už jsem takovej...a tohle v sony vezmou???vždyt to jako přepisuje pamět ne...na to by měli přijít...
0 Kudli3 Odesláno Duben 2, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Duben 2, 2007 NO prave zajdu tam a zkusim to zapenize.. Jinak delal jsem to z 3,03oec na 1.50.. a bylo to uz na 87% takze rm uz asi nepujde. Ani nejde.
0 VINC Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2007 Hele jestli ti nabehne sony logo tak to nemze bejt brick ne? Brick jenom blikne zelena a nic. Buh vi co si delal. Taky nechapu tu hlasku PANIC error, si z tebe nekdo dela prdel, kdybys to bricknul tak to jenom se sekne, nepise zadnou chybu.
0 VINC Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2007 NO prave zajdu tam a zkusim to zapenize.. Jinak delal jsem to z 3,03oec na 1.50.. a bylo to uz na 87% takze rm uz asi nepujde. Ani nejde. Boze ty si jarmil, tak to mas recovery ne? To si v suchu.EDIT: vlastne asi ne, tos to asi premazal tim 1.5. Tak ja nevim. Proc si to proboha menil na 1.5 EDIT2: kdyz zapinas psp a drzis pri tom pravy tlacitko nabehne ti recovery?
0 Kudli3 Odesláno Duben 2, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Duben 2, 2007 Nenabehne, jinak bych asi nepsal ze mi recovery nejde.
0 Dzunk Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2007 mno tak estli mas zaruku tak jim to do sony pste posli postou ja to brick pri uprave xmb a moje psp sem poslal do sony a vse v poho uz se veze na slovensko do ty jejich opravny hlavne neriej zes to udelal pri DG rikej jako ze se ti to podelalo pri updatu a mluv jako totalni lama pak to moc nezkoumaj teda myslim
0 Sten Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2007 uz sem to sin probiral na ICQ .. myslim ze jedine co muze jit tak do servisu :-|
0 Kudli3 Odesláno Duben 2, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Duben 2, 2007 No, zaruku nemam.. prave proto jsem psal ze za penize, proste tam zajdu a reknu ze mi to pri udpadu udelalo toto.. jestli to jde nak zpravit. Nemusim to posilat do pryc, protoze to mam kousek od skoly sony shop.
0 rybak.d Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2007 Pres modchip to jde spravit urcite . Je ale docela drahej a je docela slozita instalace.
0 rybak.d Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2007 A co třeba new základku? :lol: Zakladka by taky pomohla je tady : http://www.wisoft.sk/index.php?page=info&item=391 To je ale asi spis lepsi koupit chip a sverit v nekomu kdo to bude umet naistalovat nebo rovnou novy Psp.
0 Sten Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2007 jj podle me nejlepsi reseni prodat po dilech a koupit jine ..
0 Sten Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2007 jj podle me nejlepsi reseni prodat po dilech a koupit jine .. a nebo koukni na ebay .. tam byli desky mam pocit za 2 tis ? nevim na 100% .. abych ti nekecal
Otázka
Kudli3
Delal jsem downgrade na fw 1.50, a pri 87% mi to napsalo PANIC Error. A kdyz to zapnu nabehne mi tam Sonycomputer eter... To uz je asi brickly ze? Nebo nevite co stim delat? Protoze jinak mi nezbyde nic jinyho nez prodat na dily.. :'(
28 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts