jakubgaluszka Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 jak to tam je objednal jsem si tam oblivion napsalo to že objednávka je přijatá a nic víc na email nic nedorazilo tak nevim jak to tam funguje to mi to jako rovnou dorazí nic se neřeší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Červen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 refresh tolik lidi to shlidlo a nikdo nevi je to pro me dulezity pres esubu tu urcite nekdo uz nakupoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freeze Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 U takovejhlech malejch podřadnejch eshopu je to uplně normální praxe že s tebou vubec nekomunikujou a zboží příde kdoví kdy, párkrát se mi i stalo že mi zrušily obědnávku a ani nic neřekly (nemluvym teď přímo o esube) proto na takovejch shopech nakupuju jen v krajní nouzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 U takovejhlech malejch podřadnejch eshopu je to uplně normální praxe že s tebou vubec nekomunikujou a zboží příde kdoví kdy, párkrát se mi i stalo že mi zrušily obědnávku a ani nic neřekly (nemluvym teď přímo o esube) proto na takovejch shopech nakupuju jen v krajní nouzi. ja nevim ja sem nakupoval kryt na mobil z nejaky prde** sveta a prisel mi mail ze sem si to objednal a pak i dokonce ze uz to mam poslany..(a neni to znamej obchod) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Červen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 hodil by se mi nekdo kdo nakupoval na esube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hohny Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 Já jsem si tam kupoval kytaru na xko, objednal jsem to a na email mi přišla zpráva o objednávce (co jsem si objednal a kolik to stojí atd.)...jinak taky jsem tam měl přijato a hned další tam bylo expedováno a další den jsem to tu měl....Zatím na každým eshopu kde jsem si něco objednával mi přišel email o objednávce, je to takhle všude. Radši jim napiš, že ti to nepřišlo, jestli se jim to náhodou špatně neuložilo ta objednávka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jakubgaluszka
jak to tam je objednal jsem si tam oblivion napsalo to že objednávka je přijatá a nic víc na email nic nedorazilo tak nevim jak to tam funguje to mi to jako rovnou dorazí nic se neřeší?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.