škodovkář Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 Hraju na PS2 NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2 a mám uděláno 54% a 5 a půl hvězdičky a na mapě už nejsou žádný závody ani po městě nejezdí další závodníci jak dál? díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 To jsem měl podobnej problém, hrál jsem to naposled tak před 3 rokama, tak si nejsem jistej, ale myslim, že musíš to auto vytunit, pak ti vyskočí hvězdička do toho časáku a když si to auto vyfotíš, vyběhne ten URL (nebo jak se jmenuje, žlutý kolečko), to vyhraješ a uvolní se ti další část Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škodovkář Odesláno Červen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 jo dík ale mám málo peněz na tunění a tenkrát jsem viděl někde cheaty na peníze nevíte kde jsou nebo nemá je někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 jo dík ale mám málo peněz na tunění a tenkrát jsem viděl někde cheaty na peníze nevíte kde jsou nebo nemá je někdo? http://www.gamespot.com/ps2/driving/needforspeedunderground2/hints.html ;) Thanks potěší :lol: EDIT : Doleva, Doleva, Doprava, čtverec, čtverec, doprava, L1, R1 - otevře 1000 $ v kariéře, kódy zadávej v menu pausy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škodovkář Odesláno Červen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 tak kod zadan (dik) pípne nový auta se objeví ale peníze nepřibydou nveví někdo proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škodovkář Odesláno Červen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 nemůže to bejt tim, že mám víc profilů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 Můsíš si vytunit auto abys měl víc hvězdiček , pak se můžeš nechat vyfotit , peníze vyděláš závodama z ostatníma jezdcema na mapě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 presne tak mas nedostatek hvezdicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škodovkář Odesláno Červen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 ale je to tak že nemám peníze aby jsem vytunil to auto a nevim proč nefungujou ty cheaty na peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 říkam jezdi po městě a hledej ostatní řidiče a dávej si sněma závody z toho máš peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 ale je to tak že nemám peníze aby jsem vytunil to auto a nevim proč nefungujou ty cheaty na peníze se koukni po skrytejch zavodech a nebo jak uz psali nahore zavod na ulici s ostatnima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škodovkář Odesláno Červen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 žádnej jsem nenašel a žádný po městě nejezdí potřebuju spíš poradit s těma cheatama dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 žádnej jsem nenašel a žádný po městě nejezdí potřebuju spíš poradit s těma cheatama dík nez vlezes do hlavniho menu(tam jak sviti napis Press Start)namackej R1, R2 ,Doleva, Doleva, R3 ->Extra $500,000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 cheaty máš tady http://www.gamefaqs.com/console/ps2/code/920467.html a po městě vždycky někdo jezdí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škodovkář Odesláno Červen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 nikdo nejezdí a ty kody nejdou poradte prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škodovkář Odesláno Červen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 a další problém jak nalakovat motor píše to že mám mít úpravy motoru a ecu ve 3.stupni a to mám a stejně to nejde co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesemo Odesláno Srpen 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2016 Zdarec hale mám takovej problém hraju na Pc Need for Speed Underground 2 a nemužu se dostat do 4 části mapy... jinak všechny závody jsem udělal ani ty jezdci po mapě nejezděj a nemám boužel žádný peníze nevim kolik je těch skrytejch závodů .. Auta mám docela dost vytuněný.. Nevíte někdo v jaké části města se nacházejí ??? Jestli Beocan Hill nebo v Centru města nebo v přístavu... Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.