masterblaster Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 Ahoj, Scháním nějakou posilovací lavici protože nemám zas tolik času abych mohl chodit do posilovny. Jedná se mi o oblast břicha,prsou a rukou. Doporučili by jste mi nějakou posilovací lavici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 Jestli můžu poradit, tak můj názor je ten, že posilovací lavice ti bude doma akorát zabírat místo. Jestli chceš posilovat břicho, tak si kup nějakou tlustší karimatku a nohy si zapři třeba pod postel a je to. Chceš-li posilovat ruce a prsa, tak nevidím lepší volbu než obyčejnou hrazdu mezi panty. Podhmatem nebo normálně, široký úchop nebo u sebe...nejlepší volba...navíc posiluješ s vlastní váhou, a to je to nejlepší;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 Na tohle snad staci i nekolikset kliku denne ne? Vlastni vaha docela bohate vetsinou staci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.