Electropunker Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 A je to venku!!!!!!!!!!! Dev-Team opět přináší jailbreak pro majitele iPhone, iPhone 3G a iPod Touch (nikoli 2G). Nástroj s názvem PwnageTool 3.0 se objevil ke stažení na jejich blogu. V současné verzi existuje pouze verze pro Mac, verze pro Windows se objeví později. Pokud plánujete jailbreak, tak určitě doporučuji přečíst si celý článek na jejich blogu, ať si nezpůsobíte nějaké trable. Zdroj. http://jablickar.cz/index.php/2009/06/jailbreak-pro-iphone-ipod-touch-firmware-30-je-venku/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 pockam si na QuickPwn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Uz jailbreakujem. Napisem jak to islo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Červen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Uz jailbreakujem. Napisem jak to islo :) Parada dej pak vedet, kdyz napises i navod, tak to bude super.......par lidme na iphone.cz to nejde..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Teraz to skusam a PwnageTool mi vobec nezobere Golden Master verziu fw 3.0. Takze taham tu co v stredu vysla no uvidime. EDIT: Ta co v stredu vysla ide EDIT 2: V Pwnage Tool som spravil custom fw a uz som to restorol do iPodu - ide :) Upgradoval som z Mac OS X s iPodom Touch 1. generacie. Jediny s takouto kombinaciou je tusim len Anonymous a ten asi nepotrebuje navod. Ked je tu este nekdo iny kto chce navod tak nech napise. Pre tych, ktorym PwnageTool alebo redsn0w nebere fw - nepouzivajte Golden Master developersku verziu, ale finalnu. Nachadza sa tu: http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ EDIT: Funkcnost Cydie je u mna...ehm.. na hovno :D Stale pada a pise, ze neni pripojena na internet. Pouzivam Icy. Zda sa mi rychlejsi a lepsi :D EDIT2: Icy ma aj krajsi interface :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Červen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Ma tu nekdo konfiguraci iPhone 3G + Macbook Pro 2.4ghz? Ja to nezkousel, protoze mam iphone 4 den a jeste se v tom tolik nevyznam. Ale JB samozrejmne chci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Stáhněte si Redsn0w 0.7.1 tady: http://bagruj.cz/zprknnuyr83z/redsn0w-win_0.7.1.zip.html nainstalujte si iTunes 8.2 (s jinou verzí to nebude fungovat) připojte iphone a klikněte na check for update... nabídne vám to update na FW 3.0... proklikejte se až na konec a provedte update na 3.0 otevřete Redsn0w 0.7.1 a řiďte se dle instrukcí.... až po Vás Redsn0w bude chtít soubor s FW (.ipsw) podhodtě mu soubor, který standardně najdete v C:\Documents and Settings\VÁŠ PROFIL\Data aplikací\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates\ proklikejte se až ke konci a pak čekejte až doběhne jailbreak i na vašem iphone... Hotovson, užívejte si Breaklého FW 3.0... Odzkoušeno na mém iPhone 3G, všechno zatím všechno bez problému funguje... návod by apophis.k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Jen takova otazka...? je uz na 3.0 miPatch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Jb hotov a běháto v pohodě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Jen takova otazka...? je uz na 3.0 miPatch? Ano a vola sa AppSync 3.0. Neinstalujte ho z icy !! Nepojde. Nainstalujte ho z cydie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Právě provádím Jb iPodu touch 2G pak dám vědět jak to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxxpower2 Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Ja tvrdim ze:nejde itunnel,winscp,terminal ziadny,cydia pada,hry ani nevravim...a downgrade na nizsi Fw nejde..spica.Dake rady? A AppSync 3.0 vraj na OS3 nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 AppSync 3.0 bol vyrobeny pre fw 3.0 takze neni dovod preco by nefungoval. Len ho nemozes nainstalovat cez Icy lebo potom uz nepojde nijako - musis zase restore. Ja som nainstaloval cez cydiu a ide v poho. Uz tam mam niekolko ipa hier. Terminal mi tiez nejde, cydia tiez pada. Hry mi nepadaju. Mas iPhone ked ti nejde downgrade ? Lebo na iPode ide v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxxpower2 Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Ano Iphone 3G a nikomu nejde na iphone.cz:( Bud chyba 20 alebo 1600 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Všechno mi jde v pohodě, ale Appsync prostě v Cydii nemám. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pakr4 Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Musíš si přidat novej source : cydia.hackulo.us . Pak ho tam mít budeš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Ajo, jsem debil.:oops: Už jsem dlouho JB nedělal. No tak teď už mi jede vše ok. Až na tu cydii, ta mi sice nepadá, ale mám jí děsně zbržďenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 dnes urobim update aj ja >>>>> konecne update iFAQ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Kde mám stáhnout FW 3.0 na iPod ? Stahoval sem z odkazu Zekeasakury ale vždycky to hodí chybu 10 (odkaz http://digiex.net/misc/1675-iphone-ipod-touch-3-0-final-firmware-download-iphone1-2_3-0_7a341_restore-ipsw.html) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 nemate niekto odkaz na iPhone 3G OS 3.0 ?? cez iTunes mi to bude stahovat este ~4 hod. pamatam si ze som niekde videl odkazy na OS updaty priamo z Apple stranky ale neviem to najst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Ja prave taky stahoval z iTunes ale stahl se 2.2.1 :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 tak uz stahujeme cez priamy link ale stalo to ide iba ~30 kB/s .. neviem ci maju pretazenie, normalne stahujem okolo 1MB/s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 http://www.appleiphoneschool.com/more/firmware/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 myschoo : je tu link od uzivatele ^ToMmy^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Tak uspěšně JB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.