L053r Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Zdar mám problém že vždy po vypnuti a následném zapnutí nebo restartování PC mi nejde myš musím ji vytáhnout a zasunout zpátky do USB aby fungovala, Nevíte co stím? OS :Windows 7 RC (build 7100) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Sphinx* Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 najed do nastroje panelu a nasad tam svoji myš jako zaklad.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L053r Odesláno Červen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Můžeš to prosím upřesnit? Já to nemůžu najít. Pokud najedu na ovládácí panely > myš > hardware - tak tam mám jen jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
L053r
Zdar mám problém že vždy po vypnuti a následném zapnutí nebo restartování PC mi nejde myš musím ji vytáhnout a zasunout zpátky do USB aby fungovala, Nevíte co stím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.