cromlik Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Ahoj, vcera jsem si spustil GTA IV nainstaloval na HDD a pri hre bych rekl ze neni framerate plynulej. proste malo snimku/s. Tento problem jsem vypozoroval u vice her. Treba u fuel je to tragedie. Treba COD4: MW jde uplne bez problemu krasne plynule. Mate nekdo nejake zkusenosti jestli je to normalni. Diky za Vase reakce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 jakej mas xbox? pokud ho mas bez HDMI tak ti pomalu odchází...(byl muj problem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cromlik Odesláno Červen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Xbox mam premium 60GB hdd hdmi stari 1 mesic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 tk to neres a hod to na reklamaci ne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cromlik Odesláno Červen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Tak nic byl jsem u kamose a dela to na jeho xboxu stejne. Tak prosim o LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Me bezi gta IV krasne plynule jen pri ostrejsich akcich se to malicko spomali ale neni to nejak drasticke... jede na pohodu :) hlavne po tom co sem naistaloval na hdd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts