DaweiCz Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Uděláte ho tím zpusobem Viz Conterovo Thread : http://console-forum.net/showthread.php?t=39161 a tady je První uchazeč BenderTheBig: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 20, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Mno a o co se treba hraje , nejaka pravidla ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaweiCz Odesláno Červen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Vítěz ode mne dostane 700 Creditu (na foru) a pravidla nejsou žádná dejte prúchod fantazii Soutěž končí na konci školního roku :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Tak jo. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BenderTheBig Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 nedavejte sem avatari DAWEI je blbec vim to hraju snim8) budeje davat vsude na internetu!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaweiCz Odesláno Červen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Bendere jako vždy skazil srandu no nic Vyhrál Piggy a posílám Slibovaných 700 pointů Blahopřeji :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Tak dík. :) Sice je to můj normální avatar, ale nevadí. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Tak dík. :) Sice je to můj normální avatar, ale nevadí. :D hnusaku :D:D:D:D:D:D xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slippy Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Náhodou mě se ten avatar od Piggyho líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montrey Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 nemáte šanci xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 nemáte šanci xD No řekl bych, že už ta hra skončila :D, ale taky jsem to nepochopil měla končit až na konci školního roku, takže v pátek :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts