rootan Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Zdravím, Měl bych dotaz.Mám PS3 40GB a 1x za hodinu zapne max větráky celkem velkej fukot,po cca 10 minutach zase klídek a tohle se opakuje v podstatě každou hodinu při hraní hry.Je tohle chování normální,nebo je to na reklamaci?Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Není to normál, dej jí na reklamaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchfucker313 Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 cuz me se to stava taky ale nevadi mmy to .... nemeril sem to ale vim ze kdyz parim dlouho a nejakou narocnejsi hru ( killzone 2 ...) tak to vzdy po chvili zacne silne vetrat a po chvilce zase prestane ale nedela to pravidelne treba jednou za den a tak .... na reklamaci my to neprijde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 Jestli to zni jak vysavac (zkus treba provetrani vnitrku pro srovnani), tak to normalni neni, i kdyby to bylo jednou za den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetti89 Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 tohle se mi stalo jen jednou a to ps3 bezela 6 dni v kuse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuCháč_cz Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Ja mysli m ze se ten ps3 prehriva to kdyz mam v pokojicku teplo parim hodinku tak se mi to udela zacne to vetrat a kdyz otevru okno tak se tam ochladi a je to o.K. Tak to zkuste!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maslo1468621435 Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Aspon vies...hehe..ze tam ty vetraky mas...hehe:cheesygrin: na ne?Ale nie len som srandoval...aj ked...hehehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Suchac: Ja tu mam v miste PS3 permanentne minimalne 28 stupnu (vedro zvenku a je primo nad horkym zdrojem PC) a bezvetri a NIKDY se mi vetraky nezaply vic nez na tiche huceni, ani u Killzone 2 apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 ^^ Den: stava se mi to same jako suchacovi, napr. v zime kdyz se hodne topi, tak se zahreje rychle, kolem PS3 mám asi 20cm mista...(nastojato) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Tak nevim, japonske verze se asi delaji na horky japonsky vzduch, nebo co. :lol: Ale kazdopadne pokud to huci az moc casto, tak to normalni neni, uz se tu to resilo aspon 20x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 jo to jo, takhle casto jo...ale jestli nejde spis o to, ze ma kolem min mista... Reagoval jsem jenom na tvuj quoting sucháče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchfucker313 Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Nastojato bych si PS3 nikdy nedal !! .... Me to dela jen tak 2x za asi zhruba 8 hodin ... a nehuci to zas tak strasne ale jen o trosku vic nez klasicky ... Ale na funkcnost to podle mne vliv nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Je to cajku - prostě to chladí. Já mám ps3 ve vitrínce pod televizí a když zapomenu otevřít dvířka tak to taky větrá jak protržený. S otevřenejma dvířkama to zdaleka tak často nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 tak me to dela taky ale bouzel to dela klidne uz po pulhodine kdyz pustim film a prihrani o tom raci nemluvit tez mam PS3 40 GB starou tak rok a pul jenze nevim mam to vrazit na reklamaci do obchodu kde sem to koupil nebo rovnou odnist na somy na chodov co je lepsi reseni ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Kup 2, nebo 3 větráčky 40x40 mm (hlavně tiché) a dej je zezadu, kde je nejvíc tepla a připoj je na USB. Doporučuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 tak me to dela taky ale bouzel to dela klidne uz po pulhodine kdyz pustim film a prihrani o tom raci nemluvit tez mam PS3 40 GB starou tak rok a pul jenze nevim mam to vrazit na reklamaci do obchodu kde sem to koupil nebo rovnou odnist na somy na chodov co je lepsi reseni ??? Asi bych tu PS3 nechal vycistit, beztak bude plna prachu. Taky mam 40GB, ale s tim rozdilem, ze ji muzu mit zapnutou treba 2 dny v kuse, spustenej Folding Home a presto je ticha skoro jako po zapnuti. Kup 2, nebo 3 větráčky 40x40 mm (hlavně tiché) a dej je zezadu, kde je nejvíc tepla a připoj je na USB. Doporučuju. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Bratrancovy to chrčí taky takhle ale pročitstilo se to a už ok .. Já to mám taky tak s PC.. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 nojo ale jak pro cistit myslite tim testem fan??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Jo, tím, nebo to ještě před tím testem vysaj vysavačem (ty otvory, z kama vychází teplý vzduch). Co se týče toho čištění vysavačem, tak se názory dělí na dva tábory, jedni, že prý to může způsobit díky statické elektřině problémy tvojí PS3 a jiní, že se nemůže nic stát. Já si myslím, že se nemůže nic stát, pokud máš PS3 vyplou a vytáhnutou z elektřiny. Takto čistím PS3 a jiné věci a nikdy se nic nestalo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 tak vysavacem sem to uz vycistil davno to nepomohlo ubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Kamarad ma mozna trosku opacnej problem.. z jeho 40gb vychazi podle me o dost vic teplej vzduch nez treba z me a kdyz hrajeme fifu 09 tak se nam uz hodne dlouho nepovedlo dohrat zapas protoze se vzdycky v prubehu sekne. a pritom ps3 v pohode jede a do xmb se dostanu a v moji ps3 ta hra jede. zkouseli sme takovy to provetrani ale to taky nepomohlo.. nevite cim by to mohlo byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 ... při hučení doporučuju změnu místa, kde PS3 je. Taky mi to hučelo, a ted je PS3 na reklamaci, musim si pro ni najít nějaké jiné místo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Rash182: Pokud ji nemate vyslovene v uzavrenem prostoru, tak to mozna muze byt i interni vada... Tzn. na reklamaci. Urcite by se konzole nemela casto sekat (abyste eliminovali chybu softwaru, tak at si stahne novy FW 3.0) a pokud ji ma polozenou volne, nebo alespon ne uzavrenou v bedne bez moznosti alespon nejakeho vetrani, tak bych to dal reklamovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 ps3 ma ted polozeny (driv nastojato) ale mluvil sem ted s cvakem a rikal ze mechanikou to rozhodne nebude protoze to by se ta hra ani nenacetla a ze je to fakt tim vetrakem.. nebo ze je tam neco spatnyho s tim chlazenim. Zaruku prave bohuzel nema takze ted jeste zkusi Uncharted a jestli mu to bude delat to stejny tak se ps3 holt bude muset otevrit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.