Adlik Odesláno Duben 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2007 Zdravim mam dotaz ohledne aktualizace FW. Stahnul jsem si FW 3.03, nakopiroval podle navodu do D:\psp\Game\UPDATE\11844_EBOOT.PBP Normlaně najedu do GAME, Memory stick, napise mi to corrupted data Vubec nevim co s tim mam delat, zkousel jsem hledat vsude na netu a nikde nic... Poradte mi nekdo pls :) díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 f-007 Odesláno Duben 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2007 napis mi jak to vypada midlim je to update.pbp....(napis mi uplne cely nazev toho pbp) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rybak.d Odesláno Duben 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2007 Myslim ze by si mel smazat to dislo 11844_ v nazvu EBOOT.PBP -to si ocisloval firefox , me to dela taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 f-007 Odesláno Duben 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2007 presne to je ono prejmenuj to jenom doslova na: (eboot.pbp) jen tohle tam musi byt taakze tak diky rybak.d(nevedel jsem jak to napsat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adlik Odesláno Duben 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2007 Díky oběma, smazal jsem to cislo a už se to spustilo...ještě jednou dík za tak rychlou pomoc :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 f-007 Odesláno Duben 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2007 nemas zac...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Adlik
Zdravim
mam dotaz ohledne aktualizace FW.
Stahnul jsem si FW 3.03, nakopiroval podle navodu do D:\psp\Game\UPDATE\11844_EBOOT.PBP
Normlaně najedu do GAME, Memory stick, napise mi to corrupted data
Vubec nevim co s tim mam delat, zkousel jsem hledat vsude na netu a nikde nic...
Poradte mi nekdo pls :)
díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts