Adlik Odesláno Duben 3, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2007 Zdravim mam dotaz ohledne aktualizace FW. Stahnul jsem si FW 3.03, nakopiroval podle navodu do D:\psp\Game\UPDATE\11844_EBOOT.PBP Normlaně najedu do GAME, Memory stick, napise mi to corrupted data Vubec nevim co s tim mam delat, zkousel jsem hledat vsude na netu a nikde nic... Poradte mi nekdo pls :) díky
0 f-007 Odesláno Duben 3, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2007 napis mi jak to vypada midlim je to update.pbp....(napis mi uplne cely nazev toho pbp)
0 rybak.d Odesláno Duben 3, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2007 Myslim ze by si mel smazat to dislo 11844_ v nazvu EBOOT.PBP -to si ocisloval firefox , me to dela taky.
0 f-007 Odesláno Duben 3, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2007 presne to je ono prejmenuj to jenom doslova na: (eboot.pbp) jen tohle tam musi byt taakze tak diky rybak.d(nevedel jsem jak to napsat.
0 Adlik Odesláno Duben 3, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Duben 3, 2007 Díky oběma, smazal jsem to cislo a už se to spustilo...ještě jednou dík za tak rychlou pomoc :)
Otázka
Adlik
Zdravim
mam dotaz ohledne aktualizace FW.
Stahnul jsem si FW 3.03, nakopiroval podle navodu do D:\psp\Game\UPDATE\11844_EBOOT.PBP
Normlaně najedu do GAME, Memory stick, napise mi to corrupted data
Vubec nevim co s tim mam delat, zkousel jsem hledat vsude na netu a nikde nic...
Poradte mi nekdo pls :)
díky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts