H.e.m.i Odesláno Duben 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2007 Stahnul jsem si hru Comand and Conquar Red Allert Proste super hra-Podle navodu sem ji umistil do slozky Game150 a tam do slozky nadepsane CC-tak jak se podle navodu ma. Ovsem ve stahnutem souboru je pouze soubor .PBP. A kdyz chci hru spustit objevi se varovná hláška 80010002 tak mi prosím poraďte co mám dělat. :?: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Duben 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2007 Předpokládám že máš fw 3.02 OE-A a výš... Místo do složky GAME150 to dej jen do GAME. A ještě tam musíš mít soubor KEYS.BIN. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wotawik Odesláno Duben 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2007 jo v GAME si vytvor nejkou slozku treba BCD a to te hod EBOOT.PBP a KEYS.BIN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 H.e.m.i Odesláno Duben 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2007 Prave ze je tam jen ten soubor .PBP zadnej dalsi tam nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 4, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2007 Kdys sem mel 3.03oe-c tak sem tam key nemusel mit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wotawik Odesláno Duben 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2007 Kdys sem mel 3.03oe-c tak sem tam key nemusel mit :-)to je nejaky divnyx....jak kdyz sem mel 3.03oe-c tak sem tam keys.bin musel mit...:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Yokozum Odesláno Duben 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2007 Tak to ja musim mejt taky keys aby mi to jelo. Ale narazil sem jeste na jeden problem. stahl sem si siphon filtra psx verze a mam to s koncovku .alz Co to je?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
H.e.m.i
Stahnul jsem si hru Comand and Conquar Red Allert
Proste super hra-Podle navodu sem ji umistil do slozky Game150 a tam do slozky nadepsane CC-tak jak se podle navodu ma.
Ovsem ve stahnutem souboru je pouze soubor .PBP.
A kdyz chci hru spustit objevi se varovná hláška 80010002 tak mi prosím poraďte co mám dělat.
:?:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts