xmanic Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Chci se zeptat jake dvd (myslím výrobce) je pro hry nejlepší četl jsem tu nazory že verbation pak další že ty ne ale imotion a nakonec emtec tak než je nakoupím chtěl bych vědět vaše zkušenosti s medii ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Chci se zeptat jake dvd (myslím výrobce) je pro hry nejlepší četl jsem tu nazory že verbation pak další že ty ne ale imotion a nakonec emtec tak než je nakoupím chtěl bych vědět vaše zkušenosti s medii ? jednoznacne verbatim !!! A nejlepsi vypalovat rychlosti 2-2,4x informace od Danteho :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 SUPERMOD ktery ma xko pali na verbatimky... to mluvi za vse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Falifaxis Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 100% Verbatim a pro příště se nauč hledat, už se to tu řešilo x krát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adiZ Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 :|Vypal si to klidně na disketu, když neumíš hledat .. je tu i anketa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 já pálím na verbatimy a memorexy ,nezklamali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červen 21, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=56797 lock... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xmanic
Chci se zeptat jake dvd (myslím výrobce) je pro hry nejlepší četl jsem tu nazory že verbation pak další že ty ne ale imotion a nakonec emtec tak než je nakoupím chtěl bych vědět vaše zkušenosti s medii ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts