adiZ Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 http://digitalne.stahuj.centrum.cz/jaky-internetovy-prohlizec-je-nejrychlejsi/ Zde si můžete přečíst výsledky testu německého časopisu PC Welt o nejrychlejší internetový prohlížeč. A určitě nebudete překvapeni, že Apple znovu boduje s prohlížečem Safari ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Pro mě je nerychlejší můj Netscape Navigator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 nvm,poslední dobou to neřešim,já používám mozillu,explorer mám pomalejší a hlavně mi nesedí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Ono uz je Safari 4 Final?? Ja mam betu a jasne pozoruji tu rychlost. :) Tyhle vysledky uz odpovidaji skutecnosti - narozdil od tech fake testu, co pred nejakou dobou provedl Micro$oft. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.