ellemeN Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Jak jsem řekl, prolezl jsem snad celej Google, ale čestina je jenom na základní verzi... a když najdu na extended, tak je link zrušenej...... zkoušel jsem tam dát tu češtinu na základní verzi ale to je pěkně na houby, něco je anglický - něco je český... to by bylo lepší si tam nechat jen anglický. Sice v něm umím, a orientuju, ovšem rád bych tam měl čestinu, abych se v něm orientoval líp :lol: Tak kdo má někdo na extended verzi, napište mi... díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Já si stáhl extened už s CCZ, ale ta čeština, tam stejnak není kompletní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Já PS CS3 Extended stáhnul už s češtinou a přeložený mám vše kompletně... zatim co jsem tam teda dělal tak jse msi nevšim něčeho anglicky :P stáhni si to už celý, neni to velký muže to mít nějakejch 100Mb is cz max..na nějaký warezový fora..jsou tohohle plný ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.