Fatality Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 stahl jsem 2 verze hry a pokazde mi to nechce najet nevite co s tim?? No proste pri spusteni hry se mi na pametovce zacne chvilku neco nacitat a pak to hned zkonci a nic se uz nedeje celou dobu mam cerny displey:D:D Mám verzi psp 3000+Gen 5.03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Little Z Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 treba trocha viac opísať problém...ak ti nabehol gameboot (tá hudba s pestrými farbičkami) tak skús zmeniť ISO driver vo VSH menu ..ak nepojde aj tak tak neviem ... aký máš CFW?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bartokar Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 dej místo sony(něco) na m33,nebo naopak,ted si nejsem jistej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Fatality
stahl jsem 2 verze hry a pokazde mi to nechce najet nevite co s tim??
No proste pri spusteni hry se mi na pametovce zacne chvilku neco nacitat a pak to hned zkonci a nic se uz nedeje celou dobu mam cerny displey:D:D
Mám verzi psp 3000+Gen 5.03
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts