H.e.m.i Odesláno Duben 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2007 Nedavno jsem si stahnul hry Call of Duty Roads... A Virtual Tennis 3.Chci je spustit ale hned na to se mi cely psp vypne.Cim to je. :?: :?: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Duben 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2007 Aky mas FW?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Duben 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2007 co máš za fw??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 H.e.m.i Odesláno Duben 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2007 Muj firmware je 3.10 OE-A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sten Odesláno Duben 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2007 Nejpisse to mas blbe nastavene v recovery menu.. bez do topicu pro zacatecniky tam je napsany jak co nastavit :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
H.e.m.i
Nedavno jsem si stahnul hry Call of Duty Roads...
A Virtual Tennis 3.Chci je spustit ale hned na to se mi cely psp vypne.Cim to je. :?: :?:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts