Arcane Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 byl ohlášen nový titul DJ Hero což má být napodobenina Guitar Hero, kde však budete scratchovat a mixovat hudbu :) na oficiálních stránkách jsou už videa ze hry a jak vypadá nástroj. co na to řikáte? koupíte si to? gameplay - http://www.djhero.com/music nástroj - http://www.djhero.com/game vypadá to docela zajímavě a složitě, a pokud si někdy koupim konzoli tak bych do toho určitě šel jako do ostatních GH titulů xD za 120 dollarů to má vyjít na PS2, PS3, Xbox360 a Wii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koubec.xlive Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 už tohle sleduju dlouho, a říkám jdu do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 ja ne je to takovy divny jen tri tlacitka atd radsi by melo byt neco jako Rap Hero nebo hra na rap nebo na dj instrumentalek a beatu k hip hopu nebo rapú a ne furt rock,metal,a ted disco,techno,jungle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 To uz bych si misto toho poridil skutecnej mixazni pult s tim by byla vetsi sranda a urcite by toho umel vic... ale gameplay vypada dobre uvidime jak to dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 Pro mě nejočekávanější hra tohoto roku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 ja ne je to takovy divny jen tri tlacitka atd no neim nevim hele, koukni na to gameplay, máš sice jen 3 tlačítka, ale můžeš s nima pohybovat do stran a každá dráha tam máš ještě šipky dopředu a dozadu (nejspíš jak budeš skretchovat dopředu a dozadu xD) takže to bude podle mě docela hard core :P já bych do toho klidně šel, ale jelikož mě se konzole moc na intr nevyplatí a trávim tam 5 dní v tejdnu tak bych si to doma moc nezahrál a jak je znám tak na pc to bude po roce, pokud vubec někdy :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 moc drahý, a poté co sem viděl gameplay to nechci už vůbec ... čekal sem něco jako že se budou dělat beaty , a pak scratchovat a hrat si s tim vubec... krom toho se to zas bude prodávat min. za 2,5k takže nazdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 ja ne je to takovy divny jen tri tlacitka atd radsi by melo byt neco jako Rap Hero nebo hra na rap nebo na dj instrumentalek a beatu k hip hopu nebo rapú a ne furt rock,metal,a ted disco,techno,jungle shlidni videa na IGN a zjistis ze tam bude i rap a hip-hop... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonoman1 Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Chci se zeptat jestli někdo zkoušel tuto hru, protože jsem četl, že bez toho gramce plastoveho to nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sid1468621394 Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Bez gramců to určitě nejde, píšou to rovnou v infu u hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 ale s kytarou jo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 o tom dost pochybuju, ono by to ani vpodstatě nešlo, protože na tom "gramofonu" musíš "slajdovat" a to by na kytaře tak trochu nešlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonoman1 Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 tak na to napojím svoje gramce technics 1210 MK2 :))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morrisek Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 To jsem ani nevěděl že je:-D A je třebva ještě nějakej další hero? No nevypadá to zas tak špatně ale nevím jestli by mě to bavilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 tak na to napojím svoje gramce technics 1210 MK2 :))))) kamo to by slo, staci sehnat midibox napojit ty gramce na to a spravne nastavit hodnoty zapojit do xka a jedes ;) zkus pogooglovat vim ze pres midibox funguji bubny ke guitar hero(elektronicke ;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logistickman Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Ahoj. Už nějakou dobu přemýšlím o koupi této novinky. Zajímal by mě ale váš názor jak se to hraje, jestli nejsou nějaký problémy atd... Budu vděčný za každý slušný příspěvek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Čau našel jsem na ebay pult pro dj hero,ale je tam napsané ntsc,ale podle mě u takové věci nezáleží na regionu.Tak bych chtěl vědět jestli to pustím na pal konzoli.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 myslim ze je to se hrou takze se to tyka hry ;) a navic na guitarheroshop.cz maji i s pultem za 2199.- i s dph a se hrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Pravě že ne,je to samostatný pult. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 A k čemu by Ti byl ten samotnej pult? Mám DJ Hero i s pultem a je to pal a normálně to běží...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Protože to vyjde levně,hru si můžu stáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 A k čemu by Ti byl ten samotnej pult? Mám DJ Hero i s pultem a je to pal a normálně to běží...... a máš tu základní edici ?? je k tomu pultu nějakej stojánek nebo čistě jen pult ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Mám klasiku, jen hra a pult, nějakej stojan je k ničemu, ptž to jde hrát v leže, v sedě i ve stoje... :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 v Alze maj obe dve edice, jak tu s pultem a hrou tak i tu drazsi renegade nebo jak se menuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miso_o Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 tak co mate niekto tuto super hru..?ja ju mam aj z gramofonom a zatial ma to velmi bavi....ak niekto pozna tak dajte nejake typi,skusenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.