Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

DJ Hero

Arcane

Recommended Posts

byl ohlášen nový titul DJ Hero což má být napodobenina Guitar Hero, kde však budete scratchovat a mixovat hudbu :) na oficiálních stránkách jsou už videa ze hry a jak vypadá nástroj. co na to řikáte? koupíte si to?

gameplay - http://www.djhero.com/music

nástroj - http://www.djhero.com/game

vypadá to docela zajímavě a složitě, a pokud si někdy koupim konzoli tak bych do toho určitě šel jako do ostatních GH titulů xD

za 120 dollarů to má vyjít na PS2, PS3, Xbox360 a Wii

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja ne je to takovy divny jen tri tlacitka atd

no neim nevim hele, koukni na to gameplay, máš sice jen 3 tlačítka, ale můžeš s nima pohybovat do stran a každá dráha tam máš ještě šipky dopředu a dozadu (nejspíš jak budeš skretchovat dopředu a dozadu xD) takže to bude podle mě docela hard core :P já bych do toho klidně šel, ale jelikož mě se konzole moc na intr nevyplatí a trávim tam 5 dní v tejdnu tak bych si to doma moc nezahrál a jak je znám tak na pc to bude po roce, pokud vubec někdy :(

Odkaz ke komentáři

ja ne je to takovy divny jen tri tlacitka atd radsi by melo byt neco jako Rap Hero nebo hra na rap nebo na dj instrumentalek a beatu k hip hopu nebo rapú a ne furt rock,metal,a ted disco,techno,jungle

shlidni videa na IGN a zjistis ze tam bude i rap a hip-hop...

Odkaz ke komentáři

• 3 months later...
  • 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu