Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zamrznutí PS3

acidcrash

Otázka

Ahoj lidi,potřebuju radu...

propojil jsem PS3 s routrem a internet fachal úplně v pohodě....stáhnut nový firmware,aktualizace do her,playstation store fachá....ale....nedávno jsem si pustil PS3 a ejhle,úvodní obrazovka a zámrz....naběhlo až po vypnutí a vytažení kabelu na internet....nechápu proč a jsem z toho na nervy....když pustim PS3 a zapojim ten kabel,tak se dostanu do prohlížeče a za chvíli zase zámrz,při aktualizaci po přihlášení na playstation store se na ukazateli průběhu ukáže kousek,jako že má snahu stahovat a pak zase zámrz....nevím co s tím.....jinak hry fungujou bez problémů....kabel mám zatím vytaženej....žádný nastavení jsem neměnil....poradí někdo prosím???Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

někdy se mi něco takovýho taky stalo pravděpodobně je chyba v routeru ... dělá ti něco router jako třeba zamrznutí i na pc? jako nějaký menší že stačí udělat ctr alt a delete tak se dějou i na ps3 a kolik máš napojených strojů v routeru a jakou máš rychlost ?

Odkaz ke komentáři

• 0

díky za všechny rady.....už vyřešeno....pro info mám v routeru jen PS3 a počítač....rychlost internetu 14mb/s.....ani jedno nemělo vliv.....musel jsem manuálně stáhnout nový firmware a pak vše zase fungovalo tak jak má.....akorát mě zaráží,že před tím to šlo normálně a ze dne na den to nešlo.....po nainstalování se mi dvakrát objevila hláška Restore disk s vše ok....děkuji

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu