Rhythm Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 nevíte jak zjistit název a národnost(EUr) hry podle tohoto kodu hry:roll:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Spíš se koukni jak se jmenuje složka savu tý hry Jestlu bude začínat na UCUS8011, tak je americká a když na to nezačíná bude s největší pravděpodobností evropská. A nebo můžeš sledovat ten úvod, tam by to mělo bejt někde napsaný :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rhythm Odesláno Červen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 Spíš se koukni jak se jmenuje složka savu tý hryJestlu bude začínat na UCUS8011' date=' tak je americká a když na to nezačíná bude s největší pravděpodobností evropská. A nebo můžeš sledovat ten úvod, tam by to mělo bejt někde napsaný :)[/quote'] já to mám hlavně kvůli cheatům... chci si je vyskoušet, už sem je našel, ale nevim jak se má menovat soubor v nitePR... EDIT: Prosím nekamenujte mě za cheaty, chci je POUZE VYZKOUšET Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Rhythm
nevíte jak zjistit název a národnost(EUr) hry podle tohoto kodu hry:roll:?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts