Heck Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Nadpis je jasný. Potřeboval bych od Vás poradit nějakej noťas do +/- 10 tisíc. Potřebuju ho do školy, takže nepotřebuju žádný dělo. Chci ale 2 jádrový procesor a nejlíp 2GB RAMek. Grafika mě až tak nezajímá. Displej chci minimálně 15''. Nevím jestli se dá za tyhle prachy něco takovýho sehnat, ale snad jo :) Předem dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Co třeba tenhle, splňuje všechno :D http://www.alza.cz/hp-compaq-6735s-d104227.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Červen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 To je zatím můj favorit, už sem na něj koukal dřív :) Kolik MB má ta grafika paměť? A jak myslíš že na tom bude výkonově ta grafárna? CS 1.6 by to spustit mělo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 To je zatím můj favorit, už sem na něj koukal dřív :) Kolik MB má ta grafika paměť? A jak myslíš že na tom bude výkonově ta grafárna? CS 1.6 by to spustit mělo ne? CS by na tom jít mělo, jenom tě upozornim, že na něm neni nainstalovanej operační systém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Červen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Jj to vím, ale tak litr za Windowsy mě nezabije :) Ještě někdo nějakej návrh? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajn Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 asi bych taky bral to hp, integrovaná HD3200 je relativně výkonná, takže při nižších detailech ti pojede i COD 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Co třeba tenhle' date=' splňuje všechno :D[url']http://www.alza.cz/hp-compaq-6735s-d104227.htm[/url] tenhle mám a až na to že se celkem zahřívá je opravdu skvělý , rozjel jsem na něm i GTA 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 22, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Vypada hodne dobre , mit prachy hned ho beru :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Červen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Tak diky za názory. Utvrdili jste mě v tom že ho mám koupit. Během srpna ho kupuju. Díky a prosím LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts