Frozen Bee Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Takze sem piste vsichni ktery hrajete Teeworlds nebo kdo chce zacit hrat......muzem treba zalozit klan nebo tak.....:roll::) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Červen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 vůbec nikdo tohle nehraje?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 tak jak jsem videl ten topic tak jsem si tahnul hned tu pařbu a začala mě bavit, ale asi nepujdu do klanu, protože jsem noob a moc bych neměl čas na hraní, ale je to fakt sranda doporučuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 Hraju to uz vcelku dlouho, je to v cajku hra, vcelku podobna soldatu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Červen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 :D to jo no....ale mega dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Červen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 refresh up.....doufam ze uz to je 24 h .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Červen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 refreeeesh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.