ToMaSoo7 Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Zdravym...hrajem jackass cez ISO. No presiel som MTV episode 1 ked som to presiel tak mi aj napisalo ze episode 2 unlock a challange mode no ale nijak raz sa nemozem dostat k tej episode 2 a challange modu stael tam mam len episode 1 dokonca som aj z internetu stiahol save(co nemam vozvyku) kde je prejedena cela hra ale ani tak sa neviem dostat k episode 2 a tom uchalange modu pls help dam thanks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mekybboy Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 no asi mas riplou verzi takze mas jenom 1 episodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Tento problem se tady resil kdyz ta hra vysla,musis ji prekonvertovat do iso a nesmi byt vubec ripla ani update... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ToMaSoo7 Odesláno Červen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 hmm no ja som ju stiahol bola v CSO a prekonvertoval som ju do ISO tak ak by bolo mozne nemohlz by ste mi sem dat link na hru ktora na 100% bude fungovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 stahni ji si od marek2080 v download sekci.. ta je funkcni (vlastni zkusenost) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ToMaSoo7
Zdravym...hrajem jackass cez ISO.
No presiel som MTV episode 1 ked som to presiel tak mi aj napisalo ze episode 2 unlock a challange mode
no ale nijak raz sa nemozem dostat k tej episode 2 a challange modu
stael tam mam len episode 1
dokonca som aj z internetu stiahol save(co nemam vozvyku) kde je prejedena cela hra ale ani tak sa neviem dostat k episode 2 a tom uchalange modu
pls help
dam thanks
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts