Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP nereaguje poradí někdo ?

Otázka

Odesláno

Zdarec.

Mám takový problém přišlo mi PSP ze zvyku vždy zkouším zapínát zapnu PSP jede řeknu si paráda tak to hodím na nabiječku cca za 3 hodiny přídu zkusím zapnout a nic kontrolka nabijení funguje ale PSP na zapnutí nereaguje zachvíli zkusím znova PSP jede :D uspím a odložím cca po půl hodině zkouším znova a nic prostě nic nereaguje od té doby je PSP mrtvý. Je pravda že baterka která je v PSP mi nefunguje v ostatních PSPčkách ( problém č. 1) to si dokážu vysvětlit ale že mi funkční baterka nefunguje v tom PSP které neraguje ( problém č.2) to si nedokážu vysvětlit.

Jedná se o PSP 2004 FW 4.01.

Je to trošku pomateně napsané ale už opravdu nevím :D. Snad mi někdo pomůže a bude si lámat hlavu semnou.

S pozdravem Radus.

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

1) jestli batrerka nejede ani v jinem psp, tak je baterka KO

2) pokud psp zapnes z nabijecky tak pspcku nic neni a je to tou baterkou

3) pokud se psp zapina jen nekdy a neni to baterkou a ani tim kdyz mas zaple psp z nabijecky, tak je to HW problem... muze to byt POWERVITCH, tistenak ktery ho spojuje se zakladokou nebo samotna zakladovka

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu