†mefistos† Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 caute.. mam notas a na nem visty.. stahl sem a nainstaloval CS 1.6 prvni den to slapalo.. ale pak se neco podelalo a ted kdyz se pripojujete na server tak tesne pred koncem se to sekne a muzu to jen vypnout pres spravce uloh.. nevite nekdo co stim? prispevky tipu "vista sux, hod tam xp..." atd si nechte pro sebe:) chci normalni odpovedi, ktere nekam povedou.. dik vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 zkus opravne patche nebo preinstalovat;)jo a mas origo nebo piratskou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Červen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 vsechny updaty mam (az na grafarnu nejakej network update se furt sere) a mam origo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 tak jedine preinstalovat vistu nebo cs;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 no měl jsem podobnej problém s cskem 1.6 na widlých ultimate 64bit.. po nahrání serveru se mi to seklo u toho screenu kde mám stisknout OK jinak doporučuji skusit .exe soubor cska v režimu kompability s Win XP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 smaž soubour current_registry.blob ve složce STEAM (nejdřiv ho vypni) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 we commits to supplying fake Louis Vuitton Mens Handbags from the highest quality, at the lowest Cheap price,fake Louis Vuitton Mens Handbags Wholesale Cheap Louis Vuitton Mens Handbags Fake.providing the greatest service and satisfaction available! Try an order today and feel the fake-louis.com shopping experience! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.