Kubiis Odesláno Duben 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2007 Po*ral se mi po 2 mesicich pravy repracek a zajimalo by me, jestli pri takovehle zavade prehravaji firmware, kdyz tam budu mit 3.10oe-a. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Duben 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2007 voni to zpys vymenuji za novy psp jak vim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kubiis Odesláno Duben 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2007 voni to zpys vymenuji za novy psp jak vim... To se mi nejak nezda kvuli jedne male soucastce menit cele psp, teda pokud ten repracek neni napevno na zakladni desce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sten Odesláno Duben 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2007 kdyz jim to poslels stvym PSP tak ti maximalne nakopi prdel a dajtitam nejnovejsi FW.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzunk Odesláno Duben 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2007 no ja nwm ja dal psp do reklamace kvuli bricku a poslali ho nekam do sr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kubiis Odesláno Duben 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2007 Tak jsem to hodil na reklamacku do electro worldu, uvidime do 30 dnu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kubiis Odesláno Duben 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 Takze uz mam PSP doma. Sice mi ho nevymenily cele,ale vymenily mi predni a zadni kryt (sic bylo psp stare 2 mesice, ale byla na nem mala prasklinka....a uz neni :D) + dostal jsem navic folii na displej a firmware mi z 3.10 oe-a prehraly na 2.71, tak jsem celkem happy PS: PSP putovalo z ostravy do sony v praze (25dnu celkem se vsim sudy) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skyt Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 no tak nevymenili ti ho cely??kdyz mas prepsanou flash pamet,bych rek,ze mas jinou zakladni desku a kdyz mas i novy kryty.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ThomasVT Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 jono vypada to na new... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ThomasVT Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 anebo je bavi delat DG:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kubiis Odesláno Duben 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 mozna jo,ale serial number sedi, MAC adresa taky a ta ryha co jsem mel uz predtim na tom stribrnem ramu taky ....tak ted nevim....nahodily jste mi myslenku, ale stejne jsem happy :D...akorat mi mohly jeste vymenit kryt na baterii,pac to nesedi odstin s tema novyma krytama :(,ale davam tomu mesic...maximalne dva a budou vypadat stejne :D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Big Smoke Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 No radši se koukni jakou máš základní desku aby jsi si dal pozor na TA-082... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kubiis Odesláno Duben 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 Nejsem zadna lama. Na to jsem se podival hned jak jsem prijel domu (pred downgradem na 1.5 :D) EDIT: Uz mam z5 svuj oblibeny 3.03 oe-c Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kubiis
Po*ral se mi po 2 mesicich pravy repracek a zajimalo by me, jestli pri takovehle zavade prehravaji firmware, kdyz tam budu mit 3.10oe-a.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts