Riddick500 Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 Zdravím ovldač mi normálně šel a tedka mi nechce na to xbox reagovat na jinych xboxech to jde nevíte někdo co s tím muže být?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JetXboxercz Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 Zkus s ním 3x praštit o zem... jinak o identifikačnim tlačítku asi víš (jak na konzoly tak na ovladači), mě se to stává taky, nemůže to najít občas xbox, stáčí odpojit baterky dát do toho dělo a znova zapnout, ono by to šlo ale v multiplayeru je to naoprcání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Riddick500 Odesláno Červen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007L1NA000LRG myslím tento ovladač?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Riddick500
Zdravím ovldač mi normálně šel a tedka mi nechce na to xbox reagovat na jinych xboxech to jde nevíte někdo co s tím muže být?:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.