brizap Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 Zdravím,kámošovi se začala objevovat tato chybová hláška 20000006,když se chce připojit na net ,hledal jsem na forum a nic jsem nenašel,na googlu jsem našel, že je se má přeinstalovat systém,neni nějaké jiné řešení,děkuji za odpověd BTW:systém má 5.00 M33 a psp má Fat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 at zkusi naformatovat flash1 v recovery menu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brizap Odesláno Červen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 at zkusi naformatovat flash1 v recovery menu dobře díky,neni tady na forum nějaky navod jak na to?nic jsem nenašel..děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 dobře díky,neni tady na forum nějaky navod jak na to?nic jsem nenašel..děkuju vypni psp natvrdo (drzet zapinaci tlacitko dokud se psp nevypne ) potom pri zapinani drz R najed do advanced a tam format flash 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
brizap
Zdravím,kámošovi se začala objevovat tato chybová hláška 20000006,když se chce připojit na net ,hledal jsem na forum a nic jsem nenašel,na googlu jsem našel, že je se má přeinstalovat systém,neni nějaké jiné řešení,děkuji za odpověd
BTW:systém má 5.00 M33 a psp má Fat
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts