Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

problém se sluchátky

vernys

Otázka

čau lidi mám takovy problem se sluchatky když mluvím do kikrofonu na sluchátkách tak mně kazdy slysi ale zvuk jde jenom z pocitace a nejde do sluchatek takze treba na skypu kamarády slyším ne ve sluchátkách ale jakoby z počítače nevíte někdo jak to vyřešit aby zvuk šel jen do sluchátek pls Help

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0
čau lidi mám takovy problem se sluchatky když mluvím do kikrofonu na sluchátkách tak mně kazdy slysi ale zvuk jde jenom z pocitace a nejde do sluchatek takze treba na skypu kamarády slyším ne ve sluchátkách ale jakoby z počítače nevíte někdo jak to vyřešit aby zvuk šel jen do sluchátek pls Help

Vůbec nechápu co tu píšeš že zvuk jde jakoby z pc ?

Odkaz ke komentáři

• 0

nejdrive zkontroluj jestli mas sluchatka zapojene ve spravnych otvorech a jestli mas vipojene bedinky

jestli porad nic tak najed do panelu nastroju a das zvukova zarizeni a zapnes tam sluchatka a mikrofon ale to by se ti mnelo ukazat hned po pripojeni.......

Odkaz ke komentáři

• 0
nejdrive zkontroluj jestli mas sluchatka zapojene ve spravnych otvorech a jestli mas vipojene bedinky

jestli porad nic tak najed do panelu nastroju a das zvukova zarizeni a zapnes tam sluchatka a mikrofon ale to by se ti mnelo ukazat hned po pripojeni.......

bedynky jsem odpojil ale porad neslysim zadnej zvuk :cry:

Odkaz ke komentáři

• 0
Tak to mas asi v haji sluchatka, pokud namisto bednicek zapojujes jack od sluchatek (vetsinou zeleny) a do mic zapojujes druhy jack od sluchatek (vetsinou cerveny).

Ovladace na sluchatka? LOL.. Tak to asi ne..

proč ne ? já je mam

Máš ty sluchátka povolený ? fungujou na něčem jinym ?

Odkaz ke komentáři

• 0

no první musíš vědět jaký máš typ sluchátek,no ale jesli ti jde na jiných bedinkách nebo sluchátkách zvuk?Protože třeba se ti nějak smazali ovladače zakl. desky od PC a nejdou ti zvuky,kamarád má teda externi zvukovou kartu ale na ty jsou taktéž ovladače,no a tak když ti nejde do sluchatek zvuk tak třeba ti odešli no...

Odkaz ke komentáři

• 0
no první musíš vědět jaký máš typ sluchátek,no ale jesli ti jde na jiných bedinkách nebo sluchátkách zvuk?Protože třeba se ti nějak smazali ovladače zakl. desky od PC a nejdou ti zvuky,kamarád má teda externi zvukovou kartu ale na ty jsou taktéž ovladače,no a tak když ti nejde do sluchatek zvuk tak třeba ti odešli no...

no já v nastavení zvuku ani ty sluchátka nevidím je tam jen nejaka Nvidia něco a to už tam bylo jeste pred tim nez jsem si koupil ty sluchatka

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu