Adlik Odesláno Duben 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2007 Mám problém, nejde mi přehrát v psp jakekoliv video, vsechno mam dobre pojmenovany a nejde to, nedavno mi to jeste fungovalo, ale ted z nicehonic nejde...i filmy ktery mi predtim sli ted neprehraju, napise to Unsupported data. Nevíte někdo v čem by moh bejt háček? Diky moc za pomoc :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fuckp Odesláno Duben 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2007 tak pokud ti video slo a ted to samy video nejde tak nekde delas chybu...jaky mas fw? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rtmz Odesláno Duben 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2007 zkousel si to pres nakej hb player? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adlik Odesláno Duben 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 fuckp:předtím jsem měl 2.81, tak jsem to házel do: J:\mp_root\100mnv01\M4V20008.MP4 Vsechno chodilo,ted kdyz to zkousim znova tak to nejde... Ted mam FW 3.03 tak to davam do J:/Video Už si s tim fakt nevim rady... rtmz:Co to je hb player? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 zkus ho dát zase tam jak si ho dával x:\mp_root\100mnv01\M4V*****.MP4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lexicon Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 Co to je hb player? :) HomeBrew aplikace. Vyzkousej treba PMPlayer AdVanCe. Je vybornej, pouzivam ho. :arrow: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007030012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adlik Odesláno Duben 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 hrdas:nahral jsem tam jeden film,ten sel...ale jiny zase nejdou :( lexicon:nj,ale ja nemam custom firmware,takze to asi nepujde :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzunk Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 koukni se do zacatecniku ja to delal tak ze tam sou dycky 2 slozky a do jedny davam MP4 a druhy ten mpeg nebo jak se tomu nadava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adlik Odesláno Duben 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2007 Tak jsem to všechno vyzkoušel a pročet a stejně to vůbec nejde...porad unsupported data...chjo..jsem bezmocnej, už fakt nevim co s tim :( EDIT: Tak jsem nahrál video do slozky x:/Video/M4V06756.mp4 Napsalo mi to : "this video cannot be played" Co s tím? :( EDIT2:a ještě otázečka...kam se nahrává ten soubor s priponou xxxx.thm ? ja to nahravám do stejný složky jako film... Nedělám třeba tohle špatně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Adlik
Mám problém, nejde mi přehrát v psp jakekoliv video, vsechno mam dobre pojmenovany a nejde to, nedavno mi to jeste fungovalo, ale ted z nicehonic nejde...i filmy ktery mi predtim sli ted neprehraju, napise to Unsupported data.
Nevíte někdo v čem by moh bejt háček?
Diky moc za pomoc :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts