Lukan Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 Kdo hraje tuto gamesku po netu tak určitě narazil na pár cheatu ve hře :) Dnes jsem narazil na tuto super zbraň :) (Grenade Launcher) Pár screenů: Takže pokud někdo narazí na jaký koliv cheat vtéto hře tak to přihodte :cheesygrin: - rád se podívám :thumbup: Tak a pište své názory :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 Hehe zajímavé, taky jsem narazil na něco podobného,ale už dávno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Červen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 Zde další (Jetpack) Pár screenů: ....... :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 no kamoš keď to raz hral tiež narazil na ten jetpack... a ja keď som to hral tak som narazil tiež na jednu zvláštnu vec :D neviem či to bol cheat ale típek keď hádzal garáty tak ich hodil asi 10 za sebou a vybuchovali v 10 miliseknudových intervaloch :D a dosť ma ťo zabíjalo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 já sem zase hrál na servru kde měl nákej týpek nálet proste každou chvíli tam padaly bomby tak po cca 1min. a spadlo jich vždycky 15 bomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Červen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 A další (ISA Chain Gun) Pár screenů: ..... :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow Logan Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 kdes to vubec nasel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 ten jet pack dobry :D:D u toho jsem se pobavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the-lyman Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 jsem v teto hre lama , ale jak se to tam dava ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Červen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 Tady další (ISA-Knife) Pár creenů: .... :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the-lyman Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 jo je ted sem to hral pres net a neda se to , protoze tam borci maji nesmrtelnost a to je pak o nicem ... :-( ... ten jetpack sem tam nasel normalne v bedne a ten granatomet tam mel taky borec a v zadne bedne nebyl ... a v tom multiplayeru sou jakysi levely co to je ? dycky mi to pise : do dalsiho levelu zbyva 92 bodu a jak je ziskam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 tak s touhle hrou koncim po netu...to se neda hrat..samej cheater Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Červen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 tak s touhle hrou koncim po netu...to se neda hrat..samej cheater Tak ono se to da pokud narazis na cheatera tak se hned odpoj a najdi jinou hru takhle to delam ja :) btw: pridano (ISA-Knife) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 lol,takový cheateři :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.