VINC Odesláno Duben 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2007 Ma s tim nekdo zkusenosti, je to vice rozebirani nez pri vymene displaye a je to tezky nebo se to da v pohode zmaknout? A ten modul je to nejakej komplet nebo vice nejakych soucastek? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SEMRY Odesláno Duben 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2007 Protož jsme se nedavno dotoho dívali tak tě asi nepotšším, budeš muset vyndat skoro vše z PSP. Wifi modul je uplně v zadní části kombinovaný s čtečkou karet tuším, a naténa vede na druhou stranu PSP kde je zasazená pod tlačítkama. Takže odpojit display a jiné budeš 100% muset. Ale dá se to ........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VINC Odesláno Duben 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2007 Tak to poresim jinak, to PSP se spatnym wifi ma stejne fw 3.10, tak z nej vemu jen display a dam ho na PSP se vsim dobrym co ma jenom spatnej display a je to. Diky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Th3answer Odesláno Duben 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 WiFi modul jsem vymněňoval, není to nic složytýho, jen se musí PSP skoro celý rozdělat. Stačí si jen dělat poznámky, co kde bylo. Jestli chceš pomoct, napiš mi na ICQ. Peace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VINC Odesláno Duben 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 Uz to mam hotovy s tema displayema, rozebrat cely PSP by se mi nechtelo, navic by to u me spatne dopadlo. Ale diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Th3answer Odesláno Duben 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 Není to nic složitýho, alespoň se toho dozvíš víc o PSP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prédátor Odesláno Duben 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 Není to nic složitýho, alespoň se toho dozvíš víc o PSP. No to se dozvíš o PSPčku víc.Já už ho znám celý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VINC Odesláno Duben 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 Ja ho nechci znat, stejne tomu nerozumim, a za cenu toho ze ho vidim funkcni naposled si tohle dobrodruzstvi odpustim :-0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 flY1 Odesláno Duben 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 Uz to mam hotovy s tema displayema, rozebrat cely PSP by se mi nechtelo, navic by to u me spatne dopadlo. Ale diky hele kdyby si chtěl prodat to psp s pokazenym wifi tak napiš :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VINC Odesláno Duben 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 Klidne PSP 3500 a postovny 1000. Beres? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mazniatko Odesláno Duben 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2007 ja by som ty ho mohol opravit za 2000 sk wifi modul sa sklada s dvoch casty wifi a citacku kariet da sa kupit samostane cely som ho este nevidel ale asi je len ta jedna cast stoji 2000 sk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
VINC
Ma s tim nekdo zkusenosti, je to vice rozebirani nez pri vymene displaye a je to tezky nebo se to da v pohode zmaknout? A ten modul je to nejakej komplet nebo vice nejakych soucastek? Diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts