Nunina Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 V sekci download hry, nemůžu nikde najít hru Zelda: phantom hourglass (to co jsem tam našel byly jen nefunkční linky!) Je to tam celkem nepřehledné a vše moc roztahané, poradí mi někdo, kde stáhnu tuto hru v angličtině? Na netu jsem našel vše ve španělštině, nebo co je to tam za jazyk. Moc díky!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 Tady jí najdeš: <<LINKY SMAZANY,TOHLE NENI DOWNLOAD SEKCE>> -linky jsou z této stránky-jsou tam všechny hry co vyšly ke stažení: www.romulation.net/nds Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Červen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 Díky, to vypadá dobře, hned to tam prubnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.