oboda7 Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 Jelikož se mi poslední dobou PC zbláznilo:D a ještě k tomu tu mám bordel atd. tak jsem se rozhodl ke komplet format HDD a reinstal OS, ale potřebuju si zálohovat nějaké ty soubory atd. ale nemám externí disk a kvůli tomudle se mi nechce kupovat, tka se vás chci zeptat na nějakej program, kterej dokáže zmenšit např. rar. soubory atd.(jednou sem stahoval i hru co měla 200MB a po rozbalení 2,3GB),ale nechi obyč programy, který mi zmenší souror o 1%:)moc toho taky na zálohování nemám(většinu věcí nepotřebuju) takže to nebude až tak zlí. Za pomoc nabízím cr+ THX. Díky všem za případný pokus o pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 normalka to nekolikrat zabal ten rar ja sem sathoval hru co mela asi 50 mb stahl nekolikrat rozbalil a mela 1 gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Červen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 normalka to nekolikrat zabal ten rar ja sem sathoval hru co mela asi 50 mb stahl nekolikrat rozbalil a mela 1 gbok skusim:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 obyč winrar... kompresi nastav na nejvyšší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Červen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 obyč winrar... kompresi nastav na nejvyššíjj zkoušel sem u nějakejch souborů,ale někdy to fakt zmenšilo třreba z 200mb na 24mb(iso hra na ps2), a někdy skoro vůbec(video), ještě uvidm, skusm atd.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 7zip by taky mel mit jednu z nejvetsich kompresi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 Videa a fotky prostě nezmenšíš... to prostě neni možné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Červen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 Videa a fotky prostě nezmenšíš... to prostě neni možné.jj jasný já prostě chci udělat složku a tam budu mít ty věci co si chci zálohovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 Není pravda, že filmy/fotky nikdy nejdou zmenšit, problém je v tom, že obyčejný filmy v divx/xvid jsou už strašně moc komprimovaný, stejně tak fotky. A úplná blbost je zabalit něco víckrát po sobě, rozhodně to nepomůže. Použij 7-zip, nic lepšího nenajdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Červen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 tka du na to díky všem a pls LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 ještě bych podotkl skus KGB Archiver.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.