.:Karas12:. Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 čau mám new mobil..a v samsungách se vbc nevyznám..mám model S5230..poradte mi pls.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 to napoj na kompl a tam to naformatuj ne?esi to ma teda usb atd. v tady tehlech kraksnach se nevyznam:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 jestli nemas USB tak to bude bud va nastaveni nebo kdys najedes do galerie a das volby. podle me xD. zkus a uvidis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 najed si na pametovku-volby-nastavení paměťové karty-formátovat kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 mrkni do manualu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Karas12:. Odesláno Červen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 to napoj na kompl a tam to naformatuj ne?esi to ma teda usb atd. v tady tehlech kraksnach se nevyznam:D ale tak to mi kompleně vymaže i složky a nebude na kartě nic né?já právě chci ,aby se na té kartě ty složky vytvořili..oni tam jako tedka sou..ale jen písničky,obrázky a cosi ještě..potřebuju něco kam dát aplikace hry apod.. nebo mám tu složky vytvořit?jestli jo..jak ji pojmenovat..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 Naformátuj a pak si hoď na kartu nějakej obrázek, mptrojku a chvílí ho používej a oni se ti pak vytvoří.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Karas12:. Odesláno Červen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 Naformátuj a pak si hoď na kartu nějakej obrázek, mptrojku a chvílí ho používej a oni se ti pak vytvoří.. vytvoří se mi i složky na hry apod.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 To nevím... Tak vymaž všechno ze složek, a pak si složky nakopíruj na plochu a až naformátuješ, tak prázdný složky dáš na kořen karty.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Karas12:. Odesláno Červen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 To nevím... Tak vymaž všechno ze složek, a pak si složky nakopíruj na plochu a až naformátuješ, tak prázdný složky dáš na kořen karty.. ale tak to my vbc nepomůže,hele máš samsung? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 hele ja mam samsung a format nic nevyresi - slozky se mi vytvori automaticky na kazde pametovce kterou strcim do telefonu. ale pochybuju ze u tveho mobilu funguje spousteni her bez instalace. napis mi na icq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.