3FF3CT Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 Čau, náhodou jsem narazil na tenhle shop a koukám, že tam maj tuhle kytaru(ale na PS2): http://www.playstation123.cz/online/playstation-2/ovladace-doplnky/neutac-wireless-guitar Je tam napsáno, že frekvence je 2.4GHz, a vím, že Xbox360 má ovladač taky na 2.4GHz ne? Jak to je, já si myslím, že to nepude, protože tam je ten přijímač pro PS2, tak proč by tam měl bejt, když platforma je tam PS2, ale na Xbox by to bylo divný, no stejně je docela drahá to se vyplatí GH3 + Kytara a Sell hry... Doufám, že nebude karta, nic takového se tu neřešilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 No mě hlavně neni jasný co jsi nám tím chtěl říct? Prostě tam prodávaj bezdrátovou kytaru k PS2 no a co? Na xbox ti to nepůjde určitě jestli to myslíš takhle. Nemyslím to zle jen v tom opravdu nevidím nějaký smysl :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 Když budeš chtít kupovat kytaru tak se teď prodava v některých e-shopech samotna kytara od GH 2 cca za 350,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Červen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 vim vim, tu mam, ale ja bych radsi bezdrat, takze nepude, lock prosim :thx: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts